Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuł:

Akademia Kulinarana pomaga Kubusiowi

Napisany przez www.e-konferencje.pl, dnia 2010-11-08 14:34:09

Trzej szefowie kuchni tworzący Akademię Kulinarną zostali zaproszeni do wyjątkowej akcji charytatywnej „Kulinarni blogerzy dla Kubusia”. W ramach uczestnictwa przygotowali specjalne nagrody kulinarne, które będą licytowane za pomocą portalu allegro.pl. Cały zysk z aukcji zostanie przekazany na rehabilitację ciężko chorego Kubusia.

Szefowie kuchni sieci Starwood Hotels & Resorts prowadzący blog kulinarny www.akademia-kulinarna.pl zostali zaproszeni przez Fundację „Słoneczko” do wzięcia udziału w akcji charytatywnej „Kulinarni blogerzy dla Kubusia”. Postanowili wykorzystać swoją pasje, jaką jest gotowanie i w ten sposób pomóc Kubusiowi.

Kubuś jest pięcioletnim chłopcem, który od urodzenia wymaga ciągłego leczenia oraz intensywnej i kosztownej rehabilitacji. Środki pozyskane z aukcji kulinarnych szefów kuchni będą w całości przeznaczone na pomoc Kubusiowi.

Trzej szefowie kuchni i jednocześnie blogerzy www.akademia-kulinarna.pl przygotowali wyjątkowe przedmioty na aukcję charytatywną:

Artur Grajber - szef kuchni hotelu Sheraton Warsaw, osobiście zadba o gości w  The Chef's Table. Jest to najmniejsza restauracja w Warszawie, w której znajduje się tylko jeden stolik. Na specjalną kolację, dla osoby, która wygra jego aukcję, Artur Grajber przygotuje menu degustacyjne, którego nie można zjeść w żadnej innej restauracji w mieście.

http://allegro.pl/kolacja-w-sheratonie-charytatywna-i1306615793.html

Janusz Korzyński- szef kuchni hotelu The Westin Warsaw zaprosi najhojniejszą osobę na wspólny niedzielny brunch do restauracji Fusion i dodatkowo przygotuje kulinarną niespodziankę.

http://allegro.pl/voucher-na-brunch-z-januszem-korzynskim-i1306614044.html

Michał Tkaczyk, szef kuchni hotelu Le Meridien Bristol na ten szczytny cel przygotował specjalną 5-daniową, wykwintną kolację. Będą to dania, których nie ma w menu restauracji, więc nikt poza zwycięzcą tej aukcji nie będzie miał szans ich spróbować.

http://allegro.pl/kolacja-w-hotelu-bristol-w-warszawie-i1306614472.html

Akademia Kulinarna www.akademia-kulinarna.pl jest blogiem prowadzonym przez szefów kuchni hoteli sieci Starwood. Jest to miejsce gdzie dzielą się oni z czytelnikami swoją pasją, którą jest gotowanie. Na łamach bloga można też zdobyć wiedzę sommelierską oraz z zakresu savoir-vivre.  

 

 

Użyte tagi: sheraton warsaw, warszawa, sheraton, hotele w warszawie, starwood hotels & resorts

Zobacz także:

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.