Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuł:

KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Napisany przez M-S-M, dnia 2012-05-22 09:02:47

TARGI – SZKOLENIA- POKAZY – KONKURSY ZAKOPANE 30 maja – 1 czerwca


TARGI – SZKOLENIA- POKAZY – KONKURSY

ZAKOPANE 30 maja – 1 czerwca

KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW

 Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

 

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.

Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników. Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Małopolski oraz Kuchnia Podhalańska a prezentować ją będą m.in. Marcin Polus, Rafał Dorociuk, Marek Galica, Andrzej Krężelok- Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników; Sylwester Lis - Hotel Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej; Kazimiera Staszel i Małgorzata Łabuz Hotel Zbójnicówka w Bukowinie Tatrzańskiej; Jan Wojtanek Karczma po Zbóju w Zakopanem we współpracy z Zespołem Szkół Hotelarsko-Turystycznych im Władysława Zamoyskiego w Zakopanem.

Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy!

SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w ZAKOPANEM 30 maja – 1  czerwca czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.


CIEKAWE POKAZY

Mistrzowski Pokaz Barmański! Płonące i świecące butelki, widowiskowy show, elementy pirotechniczne pozwolą pokazać Państwu spektakl inny niż wszystkie.

Pokazy kuchni tajskiej – degustacje zupy galangalowej

KONKURSY

 

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:

 

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX

Konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski.

 

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

 

ZAKOPANE

30 maja – 1 czerwca

środa, czwartek 10 – 17 ; piątek 10 - 15

Hala Sportowa

Zakopiańskie Centrum Edukacji

dawne Technikum Tkactwa Artystycznego „SZPULKI”

ul. Kasprusie 35 a

 Biuro targów Gastro-Hotel :

32 376 08 60

targi@gastro-hotel.pl

2012-05-22

Użyte tagi: Gastro Hotel 2012, Gastro Hotel, Mikołajki, Zakopane, Wrocław, targi gastronomiczno-hotelarskie

Zobacz także:

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.