Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuł:

Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim hotelu Sheraton

Napisany przez Sheraton Warsaw Hotel, dnia 2009-10-22 08:37:29

Warszawa, 21 października 2009 r. - Od dziś restauracja SomePlace Else w warszawskim Sheratonie będzie oferować nową, jesienno - zimową kartę dań, która rozgrzeje nawet największych zmarźluchów.

Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień – zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem).
 
Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi. 


W nowym menu znajdą się m. in.: 


* „Santa fe BBQ” Pork Ribs - wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem
i sałatką colesław 41 PLN

* T - Bone Steak (450g) - steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli 160 PLN


* Lamb Chop Salad - sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki 55 PLN


* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 PLN


* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 PLN


Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest w poniedziałki od 12.00 – 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 – 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.


Źródło: PR

Użyte tagi: sheraton, warszawa, hotel, hotele w warszawie, obiekty konferencyjne

Zobacz także:

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2019 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.