Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Miłosz Kowalski:

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W styczniu w ramach Bufetu Surf&Turf w hotelu Radisson Blu Kraków gości zaskoczy regionalna kuchnia polska. Na talerzach zagoszczą przysmaki podhalańskie, podkarpackie, lubelskie, wielkopolskie i inne. To dobra okazja by w jednym miejscu skosztować potraw i lokalnych przysmaków znajdujących się w kanonie kulinarnym tak wielu zakątków kraju.

Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Kucharze Radisson Blu Hotel Kraków „ugotują” Transatlantyk Festival Poznań.

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W ramach festiwalu Transatlantyk 2013 odbędzie się projekcja filmu „Historia ruchu Slow Food”. Po jego emisji obędzie się uroczysta kolacja, którą przygotują znakomici polscy kucharze, propagujący ideę Slow Food. Co smakowitego przygotują? Na to pytanie odpowiada Executive Sous Chef Radisson Blu Hotel Kraków – Miłosz Kowalski.

Kucharze Radisson Blu Hotel Kraków „ugotują” Transatlantyk Festival Poznań.

Więcej

Konkurs kucharski Radisson Blu & Park Inn

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Dwa krakowskie hotele – Radisson Blu oraz Park Inn zorganizowały w lutym konkurs kucharski, czyli wielką rywalizację na garnki, patelnie i kunszt kulinarny. Co ciekawe to prawdopodobnie pierwszy taki łączony konkurs w rodzimym hotelarstwie.

Konkurs kucharski Radisson Blu & Park Inn

Więcej

Miłosz Kowalski – Zastępcą Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Stanisław Bobowski, Szef Kuchni w hotelu Radisson Blu w Krakowie ma nowego Zastępcę. Został nim młody lecz doświadczony już kucharz – Miłosz Kowalski.

Miłosz Kowalski – Zastępcą Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków

Więcej

Strona: 1

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.