Artykuły i poradniki Radisson Blu Hotel:
Roman Pawlik Szefem Kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Roman Pawlik Szefem Kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków Od lipca 2021 stanowisko Szefa Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie obejmuje Roman Pawlik. Funkcję tę łączy odtąd razem z dotychczasową pozycją Szefa Kuchni hotelu Park Inn by Radisson w tym samym mieście.
Znaczenie team-building’u w biznesie
Radisson Blu Hotel & Residences Zakopane
Kilka słów:
Team - building to spontaniczne i trwałe tworzenie zespołu, a więzi tworzone są na zaufaniu i lepszym poznaniu siebie, swojej roli w zespole i pozostałych członków zespołu. Dzięki czemu, zespół jest bardziej zintegrowany, a realizowane projekty napotykają na mniej przeszkód związanych z konfliktami w zespole.
Radisson Blu debiutuje w sercu polskich Tatr
Radisson Blu Hotel & Residences Zakopane
Kilka słów:
Radisson Blu, ekskluzywna marka hoteli z kategorii upper upscale, która zapewnia przyjazną i spersonalizowaną obsługę w stylowych wnętrzach, z dumą ogłasza otwarcie Radisson Blu Hotel & Residences, Zakopane, u podnóża Tatr. Pojawienie się pierwszego hotelu tej marki w popularnym polskim kurorcie stanowi część strategicznych planów rozwoju Radisson Hotel Group w Europie Środkowej i Południowej.
Radisson Blu Hotel Kraków charytatywnie z Cracow Fashion Week
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Dwadzieścia wspaniałych kobiet, cztery projektantki mody i jeden charytatywny cel. Pokaz „przePROJEKTowani” w Radisson Blu Hotel Kraków, realizowany w ramach Cracow Fashion Week 2019 i połączony z wernisażem “Pełno-sprawne”, pomoże Oliwierowi – podopiecznemu Fundacji Poland Business Run.
Honorowy Konsulat Szewcji w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Lidia Wiszniewska, Dyrektor Generalna Radisson Blu Hotel Kraków, objęła godność Honorowego Konsula Szwecji. W dniu 27 marca uroczystego otwarcia Konsulatu dokonał 27 marca Ambasador Szwecji w Polsce Stefan Gullgren.
Free Style w restauracji Milk&Co
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Wraz z początkiem czerwca krakowska restauracja Milk&Co w Radisson Blu hotel Kraków wprowadziła nowe, dynamiczne Free Style Menu. Kucharze stworzyli je z myślą o gościach, którzy cenią sobie świeże i oryginalne pomysły. Tym, którzy wolą klasykę, proponują doskonałe Classic Style Menu.
RADISSON BLU HOTEL KRAKÓW WYRÓŻNIONY
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Atmosfera i obsługa Hotelu Radisson Blu w Krakowie poraz kolejny została doceniona zarówno przez gości jak i profesjonalistów. Niedawno obiekt otrzymał dwa prestiżowe wyróżnienia przyznane przez Czerwony Przewodnik Michelin oraz portal TripAdvisor.
Sale konferencyjne w Krakowie
PR
Kilka słów:
Kraków to miasto, które posiada jedną z najlepiej rozbudowanych baz sal konferencyjnych w Polsce. Nic dziwnego, bowiem w grodzie Kraka funkcjonuje wiele firm, przedsiębiorstw, instytucji, organizacji czy uczelni, które są potencjalnymi organizatorami konferencji.
Dzień dla wody, godzina dla ziemi w hotelach Radisson Blu
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Koniec marca 2016 będzie w hotelach Radisson Blu i Park Inn by Radisson szczególnym czasem troski o środowisko naturalne. Polskie obiekty tych marek zlokalizowane w Krakowie, Warszawie, Gdańsku, Szczecinie i Wrocławiu – tak samo jak im podobne na świecie, bardzo aktywnie włączają się w światowe akcje – Godzina Ziemi (19.03) oraz Dzień Wody (22.03).
Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W kwestii smaku ambitni i utalentowani kucharze z Radisson Blu Hotel Kraków nie idą na ustępstwa - doceniają smak tradycyjnych polskich potraw ale nie boją się eksperymentować. W marcu proponują gościom restauracji Milk&Co najlepsze polskie specjały w nowej odsłonie, która może zaskoczyć, zadziwić, zachwycić...