Artykuły i poradniki Stanisław Bobowski:
Free Style w restauracji Milk&Co
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Wraz z początkiem czerwca krakowska restauracja Milk&Co w Radisson Blu hotel Kraków wprowadziła nowe, dynamiczne Free Style Menu. Kucharze stworzyli je z myślą o gościach, którzy cenią sobie świeże i oryginalne pomysły. Tym, którzy wolą klasykę, proponują doskonałe Classic Style Menu.
Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W kwestii smaku ambitni i utalentowani kucharze z Radisson Blu Hotel Kraków nie idą na ustępstwa - doceniają smak tradycyjnych polskich potraw ale nie boją się eksperymentować. W marcu proponują gościom restauracji Milk&Co najlepsze polskie specjały w nowej odsłonie, która może zaskoczyć, zadziwić, zachwycić...
Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków
M-S-M
Kilka słów:
W kwietniu Radisson Blu Hotel Kraków serwuje kulinarną podróż po Indiach. Ze wschodu na zachód i z północy na południe – menu obfitować będzie w rozmaite smakołyki z tego rozległego kraju.
Leśne przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W październiku w Radisson Blu Hotel Kraków serwowana będzie iście królewska uczta. Na stołach zagoszczą dania z perliczki, bażanta, jelenia oraz dzika w towarzystwie najszlachetniejszych grzybów leśnych.
Radisson Blu Hotel Kraków zdobywa kolejną wyjątkową nagrodę
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co krakowskiego Hotelu Radisson Blu w akcji Rekomendacji Krakowskich Restauracji została laureatem w kategorii „Dla wymagających”. Informacja o lokalu znalazła się także w „Kraków na widelcu” – unikalnym przewodniku po krakowskich restauracjach.
Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W czerwcu w bufecie Surf&Turf restauracji Milk&Co zagoszczą znakomite potrawy z soczystych truskawek i wspaniałe grillowane dania. Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków szczególnie poleca polski sezonowany antrykot oraz ryby i owoce morza we wspaniałych aranżacjach.
Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.
Radisson Blu Hotel Kraków po raz trzeci organizuje bieg charytatywny
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Raidsson Blu Hotel Kraków jest współorganizatorem Kraków Business Run, który 14 września odbędzie się już po raz trzeci. Zapisy do biegu zakończyły się w rekordowym czasie – 90 godzin wystarczyło by do startu zgłosiło się aż 3000 zawodników w 600 pięcioosobowych zespołach. W tym roku pobiegną dla Daniela Budziaka – podopiecznego Fundacji Jaśka Meli Poza Horyzonty.
Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.
Pikantne Indie w sercu Krakowa
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W kwietniu w bufecie Surf&Turf krakowskiego Radisson Blu Hotel królować będzie kuchnia indyjska. Znakomite dania, orientalne przyprawy, oryginalne składniki, świeże ryby i owoce morza to recepta na udaną indyjską kolację.