Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Stanisław Bobowski:

Marzec na ostro, czyli smak Meksyku w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Kuchnia meksykańska jest ogromnie zróżnicowana i nie bez przyczyny mówi się, że należy do najbardziej urozmaiconych na świecie. Tym bardziej warto skosztować jej oryginalnych przysmaków serwowanych w ramach bufetu Surf&Turf w Radisson Blu Hotel Kraków. Jedno jest pewne – będzie ostro!

Marzec na ostro, czyli smak Meksyku w Radisson Blu Kraków

Więcej

Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W styczniu w ramach Bufetu Surf&Turf w hotelu Radisson Blu Kraków gości zaskoczy regionalna kuchnia polska. Na talerzach zagoszczą przysmaki podhalańskie, podkarpackie, lubelskie, wielkopolskie i inne. To dobra okazja by w jednym miejscu skosztować potraw i lokalnych przysmaków znajdujących się w kanonie kulinarnym tak wielu zakątków kraju.

Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Zimowe menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Wraz z nadchodzącą zimą uległo zmianie menu restauracji Milk&Co w Hotelu Radisson Blu Kraków. Nowe menu – wspólne dzieło Szefa Kuchni Stanisława Bobowskiego i jego zespołu, to w większości dania z ryb i owoców morza, produktów sezonowych i tych pozyskiwanych od lokalnych dostawców. W menu znalazły się zarówno sprawdzone potrawy, jak i nowości – w tym te przyrządzane na japońskim Teppanyaki.

Zimowe menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Tajemnice tajskiej kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Kto spróbuje ten polubi. Dlaczego kuchnia tajska tak łatwo zdobywa nasze serca i podniebienia? Do rozwikłania zagadki w czym tkwi jej sekret i tajemnica zaprasza Radisson Blu hotel Kraków, który w ramach listopadowego bufetu Surf&Turf serwuje w swojej restauracji najlepsze smakołyki tego kraju.

Tajemnice tajskiej kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Złota polska jesień to bogactwo dojrzałych owoców i warzyw w otoczeniu ciepłych barw różnokolorowych liści. Aromat suszonych grzybów i jabłek dojrzałych w słońcu wypełnia kuchenne zaplecza. Wraz z nadejściem października restauracja Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków serwuje najlepsze dania jesieni przygotowane na bazie dziczyzny i grzybów.

Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co

Więcej

Radisson Blu Hotel Kraków: jesień w amerykańskim stylu

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Kuchnia amerykańska? To nie tylko fast food. To obfitość i różnorodność smaków – soczyste amerykańskie steki, oryginalne hamburgery, czekoladowe brownie, a także wiele innych przysmaków będzie można skosztować w ramach wrześniowego bufetu Surf&Turf serwowanego w restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków.

Radisson Blu Hotel Kraków: jesień w amerykańskim stylu

Więcej

Kucharze Radisson Blu Hotel Kraków „ugotują” Transatlantyk Festival Poznań.

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W ramach festiwalu Transatlantyk 2013 odbędzie się projekcja filmu „Historia ruchu Slow Food”. Po jego emisji obędzie się uroczysta kolacja, którą przygotują znakomici polscy kucharze, propagujący ideę Slow Food. Co smakowitego przygotują? Na to pytanie odpowiada Executive Sous Chef Radisson Blu Hotel Kraków – Miłosz Kowalski.

Kucharze Radisson Blu Hotel Kraków „ugotują” Transatlantyk Festival Poznań.

Więcej

Teppanyaki – kulinarne show w Radisson Blu Hotel, Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Nutka orientu w wakacyjny letni dzień. Widowiskowy styl kuchni japońskiej, wspaniałe świeże dania przygotowywane na oczach gości – od lipca teppanyaki w Krakowie można odkryć tylko w Radisson Blu Hotel.

Teppanyaki – kulinarne show w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Lekcja gotowania w Radisson Blu Hotel Kraków za zimowy deser

PR

Kilka słów:

Aby sprawić sobie odrobinę przyjemności w leniwy zimowy wieczór, nic nie zastąpi przygotowania pysznego deseru. Teraz pojawia się okazja do kulinarnych fantazji – trwa nowy konkurs Facebook zorganizowany przez Radisson Blu Hotel Kraków. Pomysłodawca przepisu na najciekawszy deser weźmie udział w lekcji gotowania prowadzonej przez Stanisława Bobowskiego – Szefa Kuchni hotelu.

Lekcja gotowania w Radisson Blu Hotel Kraków za zimowy deser

Więcej

Smak i kolory Indii w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W tym roku 8 marca rozpocznie się jedno z najbarwniejszych i najradośniejszych indyjskich świąt – Holi – święto kolorów i wiosny. Również w marcu Radisson Blu Kraków zaprasza na odkrywanie smaków Indii w restauracji Milk&Co.

Smak i kolory Indii w Radisson Blu Kraków

Więcej

Strona: 1 2 3

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.