Artykuły i poradniki Stanisław Bobowski:
Wygraj lekcję gotowania w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Krakowski hotel Radisson Blu organizuje konkurs dla smakoszy dobrego jedzenia. Do wygrania jest lekcja gotowania z Szefem Kuchni Stanisławem Bobowskim. Rozstrzygnięcie konkursu 29 lutego.
Konkurs kucharski Radisson Blu & Park Inn
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Dwa krakowskie hotele – Radisson Blu oraz Park Inn zorganizowały w lutym konkurs kucharski, czyli wielką rywalizację na garnki, patelnie i kunszt kulinarny. Co ciekawe to prawdopodobnie pierwszy taki łączony konkurs w rodzimym hotelarstwie.
Książka kucharska ‘Blu Mood Food’ od hotelu Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Krakowski hotel Radisson Blu przygotował książkę kucharską – Blu Mood Food. Zawiera ona 54 przepisy polecane przez Szefów Kuchni z sześciu polskich hoteli należących do sieci Rezidor. Premiera książki odbędzie się 25 stycznia na profilu Facebook hotelu Radisson Blu Kraków, gdzie będą publikowane przepisy.
Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W tym roku, w dniu 23 stycznia, Chińczycy będą obchodzili Chiński Nowy Rok i powitają tym samym Rok Smoka. Dlatego restauracja Milk&Co, mieszcząca się w hotelu Radisson Blu Kraków, właśnie w styczniu zaprasza na chiński bufet Surf&Turf.
Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej. W czwartki piątki i soboty w ramach bufetu Surf&Turf dania z Tajlandii serwowane są razem z rybami i najlepszymi owocami morza.
Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Rozpoczął się październik, a więc restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu rozpoczyna miesiąc Dziczyzny i Grzybów. Przez cały miesiąc w czwartki, piątki i soboty smakosze będą mogli rozkoszować się tu najlepszymi smakami jesieni w formie bufetu Surf&Turf.
Miłosz Kowalski – Zastępcą Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Stanisław Bobowski, Szef Kuchni w hotelu Radisson Blu w Krakowie ma nowego Zastępcę. Został nim młody lecz doświadczony już kucharz – Miłosz Kowalski.
Stanisław Bobowski – nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków: „Nie lubię kompromisów”
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Od lipca tego roku hotel Radisson Blu w Krakowie ma nowego Szefa Kuchni. Został nim Stanisław Bobowski – doskonały kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Jaki jest jego pomysł na kuchnię krakowskiego hotelu?