Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Stanisław Bobowski:

Wygraj lekcję gotowania w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Krakowski hotel Radisson Blu organizuje konkurs dla smakoszy dobrego jedzenia. Do wygrania jest lekcja gotowania z Szefem Kuchni Stanisławem Bobowskim. Rozstrzygnięcie konkursu 29 lutego.

Wygraj lekcję gotowania w Radisson Blu Kraków

Więcej

Konkurs kucharski Radisson Blu & Park Inn

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Dwa krakowskie hotele – Radisson Blu oraz Park Inn zorganizowały w lutym konkurs kucharski, czyli wielką rywalizację na garnki, patelnie i kunszt kulinarny. Co ciekawe to prawdopodobnie pierwszy taki łączony konkurs w rodzimym hotelarstwie.

Konkurs kucharski Radisson Blu & Park Inn

Więcej

Książka kucharska ‘Blu Mood Food’ od hotelu Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Krakowski hotel Radisson Blu przygotował książkę kucharską – Blu Mood Food. Zawiera ona 54 przepisy polecane przez Szefów Kuchni z sześciu polskich hoteli należących do sieci Rezidor. Premiera książki odbędzie się 25 stycznia na profilu Facebook hotelu Radisson Blu Kraków, gdzie będą publikowane przepisy.

Książka kucharska ‘Blu Mood Food’ od hotelu Radisson Blu Kraków

Więcej

Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W tym roku, w dniu 23 stycznia, Chińczycy będą obchodzili Chiński Nowy Rok i powitają tym samym Rok Smoka. Dlatego restauracja Milk&Co, mieszcząca się w hotelu Radisson Blu Kraków, właśnie w styczniu zaprasza na chiński bufet Surf&Turf.

Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków

Więcej

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej. W czwartki piątki i soboty w ramach bufetu Surf&Turf dania z Tajlandii serwowane są razem z rybami i najlepszymi owocami morza.

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Rozpoczął się październik, a więc restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu rozpoczyna miesiąc Dziczyzny i Grzybów. Przez cały miesiąc w czwartki, piątki i soboty smakosze będą mogli rozkoszować się tu najlepszymi smakami jesieni w formie bufetu Surf&Turf.

Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków

Więcej

Miłosz Kowalski – Zastępcą Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Stanisław Bobowski, Szef Kuchni w hotelu Radisson Blu w Krakowie ma nowego Zastępcę. Został nim młody lecz doświadczony już kucharz – Miłosz Kowalski.

Miłosz Kowalski – Zastępcą Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków

Więcej

Stanisław Bobowski – nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków: „Nie lubię kompromisów”

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Od lipca tego roku hotel Radisson Blu w Krakowie ma nowego Szefa Kuchni. Został nim Stanisław Bobowski – doskonały kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Jaki jest jego pomysł na kuchnię krakowskiego hotelu?

Stanisław Bobowski – nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków: „Nie lubię kompromisów”

Więcej

Strona: 1 2 3

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.