Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Szparagi:

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Kurki w stylu fusion

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Szef kuchni hotelu Westin – Janusz Korzyński przygotował wyjątkowe menu kurkowe. Karta dań kusi warzywami przygotowywanymi w mongolskim woku, zapachem egzotycznych ziół i delikatnością grzybów.

Kurki w stylu fusion

Więcej

Szparagowa wiosna w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Jeśli maj – to szparagi. Są znakomite na otwarcie kulinarnej wiosny, kiedy to zaczynamy rozsmakowywać się w świeżych warzywach. W maju szparagi są najlepsze, dlatego właśnie teraz zagościły w menu restauracji Milk&Co w hotelu Radisson Blu w Krakowie.

Szparagowa wiosna w Radisson Blu Kraków

Więcej

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Wykwintne szparagi otwierają podwoje do królestwa szlachetnego smaku w restauracjach hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Szparagi – najcenniejsze warzywo świata – ponownie gości w naszych restauracjach. Szefowie Kuchni hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw selekcjonując najcenniejsze śródziemnomorskie szparagi zadbali także o odpowiednio wykwintny orszak dla koronowanej głowy - specjalnie dobrane Rieslingi. Przysmak i afrodyzjak w jednym podajemy zarówno zielony jak i bardzo lubiany biały.

Wykwintne szparagi otwierają podwoje do królestwa szlachetnego smaku w  restauracjach hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw

Więcej

Strona: 1

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.