Artykuły i poradniki Wp:
Konkurs szkoleniowy: jeszcze tylko przez miesiąc można walczyć o nagrody.
PR
Kilka słów:
Jeszcze tylko przez miesiąc można brać udział w konkursie szkoleniowym organizowanym wspólnie przez serwis www.szkolenia24h.pl oraz firmę badawczo szkoleniową Ensize Consulting Group. Wartość nagród wynosi ponad 4000 zł.
Odpowiedzialny biznes w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
27 kwietnia w hotelu Radisson Blu w Krakowie odbędzie się debata zatytułowana „Odpowiedzialny biznes szansą na rozwój regionu”. Przedstawiciele lokalnego biznesu, administracji, organizacji pozarządowych oraz mediów dyskutować będą na temat szans na zrównoważony rozwój regionów regionu Małopolski. Organizatorem debaty jest Forum Odpowiedzialnego Biznesu oraz Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie.
Radosa Private Club w Polsce - inny wymiar luksusu
PR
Kilka słów:
14 kwietnia br Radosa Private Club otworzył po raz pierwszy przed Polakami swój luksusowy świat. Przedstawiciele Radosa oraz reprezentanci najbardziej prestiżowych hoteli i kurortów z Europy i świata odkryli przed zgromadzonymi gośćmi prawdziwie magiczne miejsca.
Sheraton Krakow ma nowego dyrektora generalnego
Sheraton Grand ***** Krakow
Kilka słów:
Stijn Oyen objął funkcję dyrektora generalnego krakowskiego hotelu Sheraton, zastępując na tym stanowisku Dagmar Zechmann, która po prawie czterech latach pracy w Krakowie będzie zarządzać hotelem Le Meridien w Monachium, który należy do sieci Starwood Hotels & Resorts.
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Cztery pory roku – Tatry z perspektywy gości Mercure Kasprowy Zakopane
PR
Kilka słów:
Mercure Kasprowy Zakopane zaprasza do udziału w pierwszej edycji konkursu fotograficznego „Cztery pory roku”, który pokaże piękno Tatr w obiektywie fotograficznym gości hotelu. Ten wyjątkowy konkurs ma na celu ukazanie jak zmienia się uroda polskich gór w czasie całego roku – 12 miesięcy trwania całej akcji stwarza fotografom amatorom niezwykły potencjał – ujęć, kolorów, tematów.
Miesiąc z kaczką orientalną w roli głównej w restauracji The Oriental
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Od 4 kwietnia karta dań restauracji The Oriental w warszawskim Sheratonie zdominowana zostanie przez kaczkę orientalną. Szef kuchni Aprochet Inboom serwować ją będzie na wiele sposobów, jednak zawsze pieczoną w tradycyjny orientalny sposób oraz z typowymi dla tej części świata przyprawami: korą cynamonową, anyżem, a także dodatkami jak liczi.
Szczęście Dzieci – druga edycja akcji w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Radisson Blu Hotel Kraków ogłosił drugą edycję akcji charytatywnej pod hasłem „Szczęście Dzieci”. Jak poprzednia polega ona na sprzedaży kolorowych bransoletek – cegiełek, z których dochód zostanie przeznaczony na rzecz domu dziecka im. Jana Brzechwy w Krakowie.
Hotele Sheraton, Westin i Le Meridien Bristol gaszą światło
Le Meridien Bristol
Kilka słów:
Już po raz trzeci sześć polskich obiektów sieci Starwood przyłączy się do międzynarodowej akcji „Godzina dla Ziemi”. W ten sposób hotele po raz kolejny zaznaczą swoje zaangażowanie w promocję ekologii.
Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin
PR
Kilka słów:
Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.