Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuł:

Promocja kuchni amerykańskiej w SomePlace Else przez cały listopada

Napisany przez Hotel***** Sheraton Poznań, dnia 2010-11-04 10:01:35

Poznański pub SomePlace Else wprowadza nową propozycję dla wszystkich, którzy chcą spróbować prawdziwych rarytasów kuchni amerykańskiej. Kuchnia amerykańska kojarzy się w Polsce przede wszystkim z hamburgerami, popcornem oraz frytkami, a szefowie kuchni SomePlace Else chcą pokazać, że w tej kuchni można znaleźć jeszcze wiele innych interesujących dań m.in. ogromne i wyśmienite steki.

 W karcie znajdą się między innymi:
-T - bone Steak - polędwica i rostbef wołowy - 52 PLN
-New York Steak - rostbef wołowy - 38 PLN
-Rib Eye Steak - antrykot - 42 PLN
-Sirloin Steak - polędwica wołowa - 55 PLN
-Schab wieprzowy z kością - 32 PLN
- Polędwica cielęca - 69 PLN
Każdy stek podawany jest z 4 sosami: J.D. Tennessee Whiskey, BBQ, śmietanowo-pieprzowy oraz cheddar

 
Mięso wołowe cechuje mocny i charakterystyczny smak bardzo ceniony w gastronomi. Przygotowane na wiele sposobów i wykorzystywane do całej gamy dań pobudza wyobraźnię znanych kucharzy. Mnie osobiście najbardziej odpowiada w postaci porządnego kawałka grillowanego mięsa” – mówi szef kuchni Krystian Szopka - „ Lekka marynata powinna podnosić walory smakowe wołowiny,  a dodatki wypełniać całość. Właśnie w taki sposób wołowina podawana jest w Ameryce, gdzie cieszy się dużą popularnością”– dodaje szef.

Dla tych osób, które nie będą miały okazji wybrać się w najbliższym czasie na wycieczkę po Stanach wizyta w SomePlace Else może być przynajmniej wyprawą kulinarną, gdzie można skosztować i zachwycać się smakiem wołowiny oraz innymi propozycjami kuchni amerykańskiej.

Oprócz steków nie może zabraknąć również ogromnego amerykańskiego hamburgera czyli 2 grillowanych porcji mięsa wołowego zapieczonych z serem gouda oraz chrupiącym bekonem i plastrami pomidora. „Ten kto znajdzie w innej poznańskiej restauracji większego burgera i jest w stanie to udowodnić naszego otrzyma za darmo” – zapewniają barmani SomePlace Else

Promocja amerykańska to kolejna - po Niedzielnych Obiadach, Śródziemnomorskich Czwartkowych Kolacjach, Tajskich Smakach oraz Fiesta Mexicana - propozycja kulinarna hotelu, stworzona z myślą nie tylko o gościach hotelowych, ale przede wszystkim o mieszkańcach Poznania.
 
Na specjały kuchni amerykańskiej oraz ogromne koktajle SomePlace Else zaprasza codziennie od godziny 17:00,  a w niedziele od 12:00.
 
Więcej informacji o promocjach w SomePlace Else znajduje się na www.poznan.someplace-else.pl oraz na profilu SomePlace Else Poznan na Facebooku http://www.facebook.com/#!/someplace.else.poznan



Źródło: PR

Użyte tagi: someplace else, sheraton, sheraton poznań, poznań, najlepsze sale konferencyjne, sale konferencyjne, hotel, noclegi

Zobacz także:

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.