Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Francuskie:

Qubus Hotel ma sto pomysłów na śniadanie

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Kolejne inwestycje w sieci Qubus Hotel. Tym razem chodzi o cenione przez gości śniadania, podczas których wybierać można z ponad stu różnego rodzaju produktów i dań.

Qubus Hotel ma sto pomysłów na śniadanie

Więcej

Na Polaków czeka praca w hotelach

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Jedną z branż, która dobrze się rozwija mimo kryzysu i będzie zwiększać zatrudnienie jest hotelarstwo – jak podaje Kurier Lubelski.

Na Polaków czeka praca w hotelach

Więcej

Rok Klimatu i Środowiska w Poznaniu

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Minęły pierwsze miesiące "Roku Klimatu i Środowiska", a wraz z nimi i wiele działań dzięki którym wzrosła świadomość ekologiczna mieszkańców miasta Poznania i regionu. Do tej pory miasto przeprowadziło już wiele akcji informacyjnych, konferencji, spotkań z mieszkańcami, także tymi najmłodszymi, ale przed nami jeszcze sporo ciekawych inicjatyw.

Rok Klimatu i Środowiska w Poznaniu

Więcej

XII Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro - 27-29 marca 2008

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

EuroGastro to najważniejsza impreza targowa w Polsce dla sektora HoReCa. Potwierdzają to nie tylko artykuły w prasie branżowej, opinie naszych klientów, ale również raporty Polskiej Izby Przemysłu Targowego, w których EuroGastro przoduje pod względem liczby wystawców wśród imprez targowych o profilu gastronomiczno-hotelarskim.

XII Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro - 27-29 marca 2008

Więcej

Co słychać w branży gastronomicznej?

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

W świecie gastronomii w Polsce od kilku lat obserwuje się wyraźny rozwój. Rozwój ten dotyczy obrotów, powstających nowych sieci barów i restauracji oraz stale powiększającej się oferty i zakresu działań cateringu. Ten dynamiczny skok przyczynił się także do tego, iż uległy zmianie zwyczaje Polaków, co do sposobu i miejsca spożywania posiłków.

Co słychać w branży gastronomicznej?

Więcej

Strona: 1 2 3 4

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.