Artykuły i poradniki Wege:
Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków
M-S-M
Kilka słów:
W kwietniu Radisson Blu Hotel Kraków serwuje kulinarną podróż po Indiach. Ze wschodu na zachód i z północy na południe – menu obfitować będzie w rozmaite smakołyki z tego rozległego kraju.
Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W czerwcu w bufecie Surf&Turf restauracji Milk&Co zagoszczą znakomite potrawy z soczystych truskawek i wspaniałe grillowane dania. Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków szczególnie poleca polski sezonowany antrykot oraz ryby i owoce morza we wspaniałych aranżacjach.
Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.
Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.
Pikantne Indie w sercu Krakowa
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W kwietniu w bufecie Surf&Turf krakowskiego Radisson Blu Hotel królować będzie kuchnia indyjska. Znakomite dania, orientalne przyprawy, oryginalne składniki, świeże ryby i owoce morza to recepta na udaną indyjską kolację.
Manor House SPA otwarte na wegan – menu i zabiegi Studia Odnowy dostosowane do filozofii wegańskiej
Manor House SPA**** - Pałac Odrowążów*****
Kilka słów:
Wraz ze wzrostem świadomości społecznej dotyczącej wpływu odżywiania na zdrowie, powiększa się w Polsce grupa wegetarian i wegan. Jest to jednak wciąż mniejszość, jak odnaleźć się podczas wyjazdu, gdy nie jemy mięsa? Na to zapotrzebowanie odpowiada Manor House SPA. Od zawsze panuje tu filozofia holistycznego podejścia do człowieka, teraz została ona wzbogacona o wegetariańskie i wegańskie menu oraz zabiegi.
Kompleks hotelowy Manor House SPA z 4**** gwiazdkami
Manor House SPA**** - Pałac Odrowążów*****
Kilka słów:
Pałac Odrowążów, Termy Zamkowe, Stajnia Platera – cały kompleks hotelowy Manor House SPA został skategoryzowany i może już pochwalić się otrzymaniem 4 gwiazdek w kategorii hotel. Ten zabytkowy kompleks to miejsce szczególne na mapie Mazowsza. Niewiele obiektów zabytkowych otrzymuje kategoryzację w tak wysokim standardzie.
Zapraszamy do udziału w projekcie MÓJ START UP - WARSZTATY WSPIERAJĄCE ROZWÓJ BIZNESU
J Krzysiek
Kilka słów:
Planujesz swój biznes, ale nie wiesz jak się do tego zabrać? Masz wiele pytań i zbyt wiele wątpliwości? A może marzysz o własnym interesie, bo masz dość pracy na etacie?
Nadchodzi turystyczne show w Hali Stulecia!
J Krzysiek
Kilka słów:
Podczas szóstej edycji Międzynarodowych Targów Turystycznych WROCŁAW 2014 stawiamy na fotografię podróżniczą i podróże z dziećmi. Wystawcy, jak co roku, dopisali – poznamy ofertę zarówno krajową, jak i zagraniczną. Tegorocznymi gośćmi specjalnymi będą fotograf Jacek Bonecki oraz Anna i Krzysztof Kobusowie wraz z dziećmi.
Tajemnice tajskiej kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kto spróbuje ten polubi. Dlaczego kuchnia tajska tak łatwo zdobywa nasze serca i podniebienia? Do rozwikłania zagadki w czym tkwi jej sekret i tajemnica zaprasza Radisson Blu hotel Kraków, który w ramach listopadowego bufetu Surf&Turf serwuje w swojej restauracji najlepsze smakołyki tego kraju.