Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Catering:

Opinie o salach konferencyjnych

PR

Kilka słów:

Opinie są obecnie nie tylko niezbędne, ale i pomocne podczas wyboru odpowiedniego miejsca na wydarzenie firmowe, czy biznesowe. Opinie oszczędzają czas i pieniądze, a to w dzisiejszych czasach jest najważniejsze.

Opinie o salach konferencyjnych

Więcej

Centrum Konferencyjne Adgar Plaza rośnie w siłę. Czerwiec 2011 najlepszym miesiącem w historii.

Centrum Konferencyjne Adgar Plaza

Kilka słów:

Warszawa, 22 lipca 2011 r. – Miniony czerwiec był najlepszym miesiącem w półtorarocznej historii Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza, jednego z najnowocześniejszych obiektów konferencyjnych w Warszawie, usytuowanego w dzielnicy biznesowej na Mokotowie. W ciągu 22 dni roboczych w centrum odbyło się 35 konferencji, wynajęto na nie 66 sal, a w zorganizowanych w nich wydarzeniach wzięło udział ponad 2 500 osób.

Centrum Konferencyjne Adgar Plaza rośnie w siłę.  Czerwiec 2011 najlepszym miesiącem w historii.

Więcej

Potrzebna sala konferencyjna, miejsce na event?

PR

Kilka słów:

Potrzebujesz dobrego miejsca na konferencję, planujesz event i szukasz miejsca na to wydarzenie? Dobrze trafiłeś, w tym serwisie znajdziesz miejsca prestiżowe, klasyczne i nowoczesne.

Potrzebna sala konferencyjna, miejsce na event?

Więcej

Jak zorganizować idealną konferencję – 7 praktycznych wskazówek

PR

Kilka słów:

doradza Katarzyna Bobowska, zarządca Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza

Jak zorganizować idealną konferencję – 7 praktycznych wskazówek

Więcej

Sale konferencyjne – nowoczesne i ekskluzywne

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Obiekty konferencyjne i sale w Polsce, a także hotele na konferencje, imprezy i eventy w www.e-konferencje.pl i www.konferencyjne.pl.

Sale konferencyjne – nowoczesne i ekskluzywne

Więcej

Ogólnopolska Konferencja - Organizacje zbiorowego zarządu od kuchni - fakty i mity opłat dla ZAIKS, STOART, ZPAV

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Czy możliwa jest muzyka bez opłat? Dlaczego i na jakiej podstawie opłacam ZAIKS, STOART czy ZPAV? Czy można nie płacić? Czy dozwolony użytek wyłącza opłaty dla ZAIKS? Czy korzystając z muzyki internetowej trzeba płacić ZAIKS, STOART, ZPAV? Czy abonament radiowo- telewizyjny wyłącza opłaty dla stowarzyszeń artystów? Czy za licencje CC oraz Open Source też trzeba opłacać organizacjom zbiorowego zarządu? Jak to naprawdę jest z tymi opłatami- za co, kiedy i na jakiej podstawie trzeba płacić i czy istnieje możliwość publicznego odtwarzania muzyki bez opłat?

Ogólnopolska Konferencja - Organizacje zbiorowego zarządu od kuchni - fakty i mity opłat dla ZAIKS, STOART, ZPAV

Więcej

Znak jakości nagrodą w konkursie EuroGastro 2011

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Rozpoczęło się przyjmowanie zgłoszeń do konkursu na „Najlepszy produkt Targów EuroGastro 2011”. Konkurs przeznaczony jest dla wystawców XV Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2011 i po raz pierwszy zostanie zorganizowany w zmienionej formule. Na laureatów czeka nowa nagroda w postaci unikatowego logo „Najwyższa Jakość Targów EuroGastro 2011”.

Znak jakości nagrodą w konkursie EuroGastro 2011

Więcej

Katarzyna Bobowska z Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza nominowana w konkursie Osobowość Roku MICE Poland 2010

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Warszawa, 6 grudnia 2010 r. – Katarzyna Bobowska, zarządca Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza na warszawskim Mokotowie została nominowana do nagrody Osobowość Roku MICE Poland 2010 w kategorii Menedżer Obiektu.

Katarzyna Bobowska z Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza nominowana w konkursie Osobowość Roku MICE  Poland 2010

Więcej

Nowy szef kuchni hotelu Sheraton w Sopocie

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Ewa Olejniczak objęła stanowisko szefa kuchni Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa. Ewa pracuje w branży gastronomicznej 10 lat i od samego początku związana jest z siecią Starwood Hotels & Resorts.

Nowy szef kuchni hotelu Sheraton w Sopocie

Więcej

Jedyny taki hotel na świecie!

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Eko certyfikat BS 8901 dla hotelu Radisson Blu w Krakowie.

Jedyny taki hotel na świecie!

Więcej

Strona: 115 16 17 18 1923

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.