Artykuły i poradniki Ciasta:
VI EUROPEJSKIE TARGI PRODUKTÓW REGIONALNYCH
LA
Kilka słów:
Rozwijająca się z roku na rok popularność Europejskich Targów Produktów Regionalnych zrzesza grono ludzi ciekawych świata o dużych oczekiwaniach poznawczych, którzy uczestnicząc w Targach , spotykają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Nowoczesne Centrum Szkoleniowo - Konferencyjne w sercu Wieliczki
WP
Kilka słów:
Organizując dużą konferencję lub kongres można sprawę załatwić zwyczajnie i bez kombinowania, po prostu wynajmując aulę w pobliskiej uczelni. Można jednak wybrać inne podejście i zadbać o najdrobniejszy szczegół, zmieniając tego typu event w Wydarzenie przez duże W.
Konferencja z biesiadą w tle
M-S-M
Kilka słów:
Pogoda za oknami przypomina, że czas ruszyć się z miejsca by poobserwować przyrodę, posmakować pierwszych, świeżych owoców i warzyw, a także spędzić czas na imprezie o wyjątkowym charakterze. Czas połączyć spotkania edukacyjne i biznesowe z biesiadą.
Rodzinne święta Bożego Narodzenia w hotelu
M-S-M
Kilka słów:
Rok rocznie przybywa chętnych na rodzinne świętowanie poza domem w hotelu, nie inaczej będzie także i w tym roku czego dowodem są już pozajmowane miejsca w niektórych obiektach. Czemu z taką przyjemnością zamieniamy tradycyjne świętowanie na ich nowoczesną formę poza domem?
Leśne przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W październiku w Radisson Blu Hotel Kraków serwowana będzie iście królewska uczta. Na stołach zagoszczą dania z perliczki, bażanta, jelenia oraz dzika w towarzystwie najszlachetniejszych grzybów leśnych.
Sprawozdanie: V Europejskie Targi Produktów Regionalnych 2014
J Krzysiek
Kilka słów:
W dniach: 10-17 sierpnia 2014 r. na Dolnej Równi Krupowej odbyły się : V Europejskie Targi Produktów Regionalnych
Scandic Wrocław otworzył nowe centrum konferencyjne
Scandic Wrocław
Kilka słów:
Starając się wprowadzić politykę zrównoważonego rozwoju na rynek hotelarski i zaoferować unikalne rozwiązania dla Gości, Scandic Wrocław otworzył nowe centrum konferencyjne, modernizując większość sal konferencyjno-bankietowych oraz wprowadzając nowe, ekologiczne koncepty. Jeśli kwestie zrównoważonego stylu życia są dla Ciebie ważne, przeczytaj, co zrobiliśmy i co Ty możesz zrobić organizując spotkanie w Scandic.
Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.
Festiwal Teo Vafidisa w trakcie Targów EuroGastro 2013
M-S-M
Kilka słów:
XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to szansa dla młodych, utalentowanych kucharzy do sprawdzenia swoich umiejętności w konkursach towarzyszących VIII Festiwalowi Kuchni Greckiej oraz V Festiwalowi Carvingu. Oba wydarzenia odbędą się pierwszego dnia targów, tj. 20 marca 2013, w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c.
Sezon turystyczny na Mazowszu – otwarty
Michalska Małgorzata
Kilka słów:
Zakończyły się XVII Targi Turystyki i Wypoczynku LATO 2012