Artykuły i poradniki Dystrybutor:
Nowości w Biowitalnym SPA hotelu Manor House
Manor House SPA**** - Pałac Odrowążów*****
Kilka słów:
Infuzja tlenowa Jeunesse O2 oraz linia kosmetyków Chrissie Cosmetics na bazie wody magnetyzowanej już w Manor House SPA. Gabinety Bioodnowy najlepszego polskiego Health & AntiAging SPA wzbogaciły się o unikalne procedury zabiegowe w nurcie relaksacyjnych rytuałów SPA dla włosów, skóry głowy i twarzy oraz ciała.
Bezprzewodowy telefon konferencyjny wśród rozwiązań audiokonferencyjnych Yealink
prasowa
Kilka słów:
CP930W to kolejny telefon konferencyjny Yealink, który poszerzy portfolio bezprzewodowych rozwiązań IP DECT tego producenta. Polski dystrybutor Kontel zapewnia, że będzie on dostępny w sprzedaży już na początku 2019 roku.
Konftel dołącza do grona producentów urządzeń wideokonferencyjnych
prasowa
Kilka słów:
Konftel, wiodący producent telefonów konferencyjnych, dodaje do swego portfolio zestawy do wideokonferencji, stworzone z myślą o takich rozwiązaniach jak Skype for Business, Pexip, Webex, Zoom i innych. Nowe pakiety wyróżnia najlepszy stosunek jakości do ceny oraz łatwa konfiguracja i obsługa.
Święto branży HoReCa już w marcu
PR
Kilka słów:
W dniach 21-23 marca, w Centrum Targowo-Kongresowym w Warszawie odbędą się 22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. To wydarzenia na światowym poziomie, na których każdy związany z branżą HoReCa po prostu musi być!
Sprawna dystrybucja spożywcza przepisem na sukces?
wp
Kilka słów:
W obecnych czasach dostęp do wszelkiego rodzaju towarów, w tym produktów spożywczych, jest powszechny i przystępny. By się o tym przekonać, wystarczy już krótki spacer po jakimkolwiek mieście: w sklepach świeże lub nieco przetworzone produkty leżą na półkach i paletach, zachęcając konsumentów do kupna, a pootwierane punkty restauracyjne kuszą, by wstąpić do środka i ucieszyć podniebienie gotowymi potrawami.
Organizacja imprezy charytatywnej krok po kroku
WP
Kilka słów:
Impreza charytatywna może być ogromną pomocą dla organizacji zajmującej się chorymi dziećmi, ludźmi w potrzebie, bezdomnymi zwierzętami czy ochroną przyrody. Jak przymierzyć się do organizacji tak szczytnego eventu?
Targi EuroGastro - wszystko dla profesjonalnej gastronomii
LA
Kilka słów:
Oferta wystawców 20. edycji Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro będzie bardzo różnorodna, szykuje się również wiele nowości. W jednym miejscu będzie można zapoznać się z najnowszym asortymentem produktów i rozwiązań potrzebnych do prowadzenia lokalu gastronomicznego. Jubileuszowe Targi EuroGastro odbędą się w dniach 6-8 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawi
20 lat Targów EuroGastro - historia smakiem pisana
LA
Kilka słów:
Już za niespełna trzy miesiące odbędą się jubileuszowe 20. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro. Historia targów to także historia wielu firm, kulinarnych osobowości, a przede wszystkim rozwoju sektora HoReCa w Polsce. W ciągu dwóch dekad Targi EuroGastro zmieniały się, by stać się jednym z najważniejszych wydarzeń dla biznesu gastronomicznego w kraju.
Dobry zespół i skuteczny marketing - szkolenia podczas Targów WorldHotel
LA
Kilka słów:
Organizator 8. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel, firma MT Targi Polska, zaprasza do udziału w szkoleniach z zakresu zarządzania personelem i marketingu. Te propozycje to odpowiedź na potrzebę stałego podnoszenia kwalifikacji zespołu niezbędnych do prowadzenia rentownego biznesu w branży hotelarskiej. Targi WorldHotel odbędą się w dniach 13-15 października br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
Nowość - Jesienny Outlet HoReCa razem z Targami WorldHotel 2015
M-S-M
Kilka słów:
8. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel 2015 odbędą się w dniach 13-15 października w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie. Nowym wydarzeniem towarzyszącym tegorocznej edycji będzie Jesienny Outlet HoReCa. Ta platforma wyprzedażowa dedykowana jest firmom z sektora gastronomiczno-hotelarskiego.