Artykuły i poradniki Stoły Grzewcze:
Stoły grzewcze Orest. Praktyczne i efektywne rozwiązanie dla gastronomii
link
Kilka słów:
Stoły grzewcze Orest, znane również jako stoły podgrzewane, są niezbędnym elementem wyposażenia w gastronomii, niezależnie od tego, czy mowa o kuchni restauracji, czy stołówce z linią wydawczą.
Pojemniki termoizolacyjne do transportu żywności w gastronomii. Utrzymuj temperaturę podawanych posiłków.
white
Kilka słów:
Dla tych, którzy zajmują się cateringiem lub innymi formami biznesu w gastronomi, oczywiste jest, że do transportu żywności potrzebny jest pojemnik termoizolacyjny.
Siła fotografii w gastronomii
wp
Kilka słów:
Branża kulinarna, to jedna z tych która na polskim rynku rozwija się w zawrotnym tempie. Niemniej warto dobrze ją reklamować, co w dużej mierze zależy od pomysłu samego właściciela. Ostatnimi czasy dużą uwagę pod kątem sukcesywnej reklamy poświęca się fotografii.
Sukces w gastronomii - porcja wiedzy podczas Targów EuroGastro
J Krzysiek
Kilka słów:
20. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to okazja by wziąć udział w szkoleniach i konferencjach. Organizator targów, firma MT Targi Polska, oferuje w tym roku trzy spotkania, na których zostaną poruszone zagadnienia związane z zarządzaniem i marketingiem w gastronomii. Targi EuroGastro odbędą się w dniach 6-8 kwietnia br. w Warszawie.
Strona: 1