Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuł:

Owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion

Napisany przez www.e-konferencje.pl, dnia 2010-11-10 13:41:20

Od 15 listopada, przez cały miesiąc w restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw dostępne będą wyszukane dania z ostrygami i owocami morza w roli głównej. Wszystko przyprawione smakami i aromatami z najodleglejszych zakątków świata.

Szef kuchni hotelu The Westin Warsaw - Janusz Korzyński przygotował nowe sezonowe menu, które będzie obowiązywać jedynie przez miesiąc. W tym czasie w restauracji będzie można spróbować wyśmienitych dań, które z pewnością staną się rarytasem dla wielbicieli owoców morza. W karcie pojawią się między innymi:

 

  • Przegrzebki i filet z ryby papuziej zapiekany w zabajone z zielonej herbaty i limonki, pieczony fenel i ostry sorbet z mango i carici w cenie 72 zł
  • Ostrygi świeżo otwarte z szalotką w occie winnym i sosem ponzu z imbirem w cenie 58 zł
  • Krem z pieczonego homara podany z owocami morza w cenie 32 zł
  • Grillowany szaszłyk z krewetek, małż św. Jakuba i ostryg z kapustką bok choy
    w tempurze w cenie 69 zł

 

Restauracja Fusion znajduje się w hotelu The Westin Warsaw i czynna jest od poniedziałku – piątku w godz. 6:30 - 10:30 i od 12.00 do 22.30, w weekendy i święta: od 7.00 do 10.30 i od 12.00 do 22.30. Restauracja Fusion słynie z oferowania dań, które są połączeniem egzotyki kuchni wschodu z wyrafinowaniem kuchni świata zachodniego.

 
 

 

 

 

 
 

Użyte tagi: westin warsaw, westin, warszawa, restauracja, noclegi, konferencje, obiekt konferencyjny, sale konferencyjne

Zobacz także:

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.