Artykuły i poradniki Ciasta:
Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W tym roku, w dniu 23 stycznia, Chińczycy będą obchodzili Chiński Nowy Rok i powitają tym samym Rok Smoka. Dlatego restauracja Milk&Co, mieszcząca się w hotelu Radisson Blu Kraków, właśnie w styczniu zaprasza na chiński bufet Surf&Turf.
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Tajlandia w Krakowie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej.
Ruszyła Akademia Kulinarna
The Westin Warsaw
Kilka słów:
www.akademia-kulinarna.pl to przepisy przygotowane przez szefów kuchni pięciogwiazdkowych hoteli Bristol, Sheraton i Westin. Blog kulinarny mistrzów kuchni to zbiór porad, przepisów i opowieści kulinarnych, które sprawią, że gotowanie stanie się prawdziwą przyjemnością.
Słodkie Przyjemności w sopockim Sheratonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
W grudniu hotelowe restauracje i bary hotelu Sheraton Sopot zapraszają na pyszne desery i ciasta.
Spotkania z tradycją w Młynie Klekotki
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Młyn Klekotki resort & spa organizuje programy rekreacyjne dla firm i gości indywidualnych, które przybliżają elementy regionalnej kultury i mazurski folklor.