Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Gastronomia:

Agencje cateringowe czyli profesjonalna obsługa każdej imprezy

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Catering to dynamicznie rozwijająca się branża mająca szerokie perspektywy. W ostatnim czasie popularne są usługi cateringowe ze względu na przystępną cenę oraz ich dużą mobilność, gdyż catering umożliwia serwowanie posiłków praktycznie w każdym miejscu i czasie.

Agencje cateringowe czyli profesjonalna obsługa każdej imprezy

Więcej

XIII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne - EuroGastro 2009

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Blisko 300 wystawców z Francji, Hiszpanii, Holandii, Niemiec, Polski, Węgier i Włoch, prezentacja kompleksowej oferty dla sektora HoReCa, najwybitniejsi przedstawiciele branży, liczne imprezy towarzyszące – to tylko niektóre atrakcje tegorocznej edycji targów EuroGastro.

XIII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne - EuroGastro 2009

Więcej

Targi Polagra Food w Poznaniu

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Zapraszamy na kolejną edycję Salonu Wyrobów Spożywczych i Napojów, który odbędzie się w ramach Międzynarodowych Targów Wyrobów Spożywczych i Gastronomii Polagra-Food, w dniach 15-18 września 2008 w Poznaniu.

Targi Polagra Food w Poznaniu

Więcej

Wrocław inwestycja warta 700 milionów złotych

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Już niedługo Wrocław wzbogaci się o nowy hotel. Powstaje on na górnych piętrach gmachu Justin Center przy placu Dominikańskim.

Wrocław inwestycja warta 700 milionów złotych

Więcej

Warszawa - Gastronomia jako regionalny produkt turystyczny - konferencja

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Oferta naszych regionów jest bardzo różnorodna pod względem geograficznym a jednocześnie bogata w przeróżne walory smakowe, które są charakterystyczne dla danych obszarów. Dzięki temu piękne miejsca naszej ojczyzny przyciągają do siebie jeszcze mocniej gości z kraju i ze świata.

Warszawa - Gastronomia jako regionalny produkt turystyczny - konferencja

Więcej

GASTROEXPO na Pomorzu 13 Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Obiektów Gastronomicznych, Hoteli i Sklepów

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Po raz pierwszy Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Obiektów Gastronomicznych zaprezentują się wspólnie z branżą hotelarską i turystyczną . Wystawcy przygotowali kompleksową prezentacja i promocja maszyn, urządzeń, technologii, wyrobów kulinarnych, używek, artykułów do cateringu. W wydarzeniu weźmie udział ponad 150 wystawców z kraju i zagranicy. Już teraz impreza ta jest wysoko oceniana przez najważniejsze wydawnictwa branżowe. Dodatkowo przeprowadzony zostanie konkurs na najlepszy produkt targowy, a walka toczyć się będzie o Medal Mercurius Gedanensis. Zaprezentowany zostanie także autorski program imprez towarzyszących.

GASTROEXPO na Pomorzu 13 Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Obiektów Gastronomicznych, Hoteli i Sklepów

Więcej

Wrocław ma powody do zadowolenia

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Miastem zainteresowały się czołowe ekskluzywne marki hotelowe, które chcą postawić w ciągu czterech najbliższych lat we Wrocławiu przynajmniej kilka dużych, międzynarodowych koncernów. Hiltona, Sheratona i Mariotta, ale także firmy takie jak UBM Polska i konsorcjum irlandzkich firm McCarthy i Harte interesują się miastem pod względem inwestycyjnym.

Wrocław ma powody do zadowolenia

Więcej

XII Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro - 27-29 marca 2008

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

EuroGastro to najważniejsza impreza targowa w Polsce dla sektora HoReCa. Potwierdzają to nie tylko artykuły w prasie branżowej, opinie naszych klientów, ale również raporty Polskiej Izby Przemysłu Targowego, w których EuroGastro przoduje pod względem liczby wystawców wśród imprez targowych o profilu gastronomiczno-hotelarskim.

XII Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro - 27-29 marca 2008

Więcej

Co słychać w branży gastronomicznej?

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

W świecie gastronomii w Polsce od kilku lat obserwuje się wyraźny rozwój. Rozwój ten dotyczy obrotów, powstających nowych sieci barów i restauracji oraz stale powiększającej się oferty i zakresu działań cateringu. Ten dynamiczny skok przyczynił się także do tego, iż uległy zmianie zwyczaje Polaków, co do sposobu i miejsca spożywania posiłków.

Co słychać w branży gastronomicznej?

Więcej

Ważne jest nie to co serwujesz ale jak to zrobisz!!

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Spójrzmy prawdzie w oczy – czasem niewiele można zrobić, z jakością jedzenia lub choćby drinka serwowanego podczas spotkania firmowego lub na konferencji biznesowej. Barierami, które najczęściej napotyka szef kuchni są zazwyczaj koszty lub szczegółowe wskazówki gospodarza sali konferencyjnej, co do finansów przeznaczonych na daną potrawę.

Ważne jest nie to co serwujesz ale jak to zrobisz!!

Więcej

Strona: 1 2 3 4

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.