Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Karta:

PODRÓŻUJ TANIEJ Z TURYSTYCZNĄ KARTĄ MAZOWSZA ZACHODNIEGO

PR

Kilka słów:

Wybierasz się w podróż po Mazowszu Zachodnim? Chcesz zwiedzić zabytkową XIX-wieczną osadę fabryczną uznaną przez Prezydenta Bronisława Komorowskiego za pomnik historii albo aktywnie wypocząć w Termach Mszczonów? Zaoszczędź czas i pieniądze korzystając z Turystycznej Karty Mazowsza Zachodniego oferującej ponad 100 zniżek na hotele, restauracje, kawiarnie, muzea czy taxi, którą przygotowała Lokalna Organizacja Turystyczna Mazowsza Zachodniego.

PODRÓŻUJ TANIEJ Z TURYSTYCZNĄ KARTĄ MAZOWSZA ZACHODNIEGO

Więcej

TT Warsaw 2013 na nowo odkrywają Tunezję

PR

Kilka słów:

Kolorowa, radosna, pełna niespodzianek. Tunezja jakiej jeszcze nie znamy... Poza wypoczywaniem pod palmami, kąpaniem się w morzu i korzystaniem z pięknej pogody, można tu degustować doskonałe wina, czerpać z dobrodziejstw thalassoterapii oraz pograć w golfa...

TT Warsaw 2013 na nowo odkrywają Tunezję

Więcej

O czym warto pamiętać, kupując (prezent) w internecie

M-S-M

Kilka słów:

Przed świętami, lecz i nie tylko, często wędrujemy w poszukiwaniu prezentu nie tylko alejkami centrów handlowych, lecz także tymi internetowymi. Jak znaleźć dobrą drogę do sprzedawcy, tak by nie musieć z niej zawracać, szczególnie gdy ten ostatni znajduje się za granicą. Okazuje się, że tak przed każdą podróżą, jak i do wyprawy po zakupy, podstawą sukcesu jest odpowiednie przygotowanie.

O czym warto pamiętać, kupując (prezent) w internecie

Więcej

Do 2013 roku wartość polskiego rynku usług turystycznych sprzedawanych online sięgnie 1,7 mld USD

M-S-M

Kilka słów:

W 2011 roku 29 proc. usług turystycznych zostało kupionych przez Internet, co stanowi 34 proc. wzrost w stosunku do roku 2010.

Do 2013 roku wartość polskiego rynku usług turystycznych sprzedawanych online sięgnie 1,7 mld USD

Więcej

Wykwintne szaleństwa w nowym menu restauracji Fusion

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Warszawa, 10 września 2012 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadza nowe menu. Odwaga w eksperymentowaniu połączona z wielkim kunsztem szefa kuchni Janusza Korzyńskiego powodują, że każda potrawa w menu jest dla gości nowym fantastycznym odkryciem.

Wykwintne szaleństwa w nowym menu restauracji Fusion

Więcej

Hotel St. Bruno **** - KURORT W SERCU MAZUR

Hotel St. Bruno

Kilka słów:

W Giżycku, nad Kanałem Łuczańskim łączącym jeziora Niegocin i Kisajno, XIV-wieczny zamek otrzymał nowe życie jako luksusowy czterogwiazdkowy hotel St. Bruno.

Hotel St. Bruno **** - KURORT W SERCU MAZUR

Więcej

Książka kucharska ‘Blu Mood Food’ od hotelu Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Krakowski hotel Radisson Blu przygotował książkę kucharską – Blu Mood Food. Zawiera ona 54 przepisy polecane przez Szefów Kuchni z sześciu polskich hoteli należących do sieci Rezidor. Premiera książki odbędzie się 25 stycznia na profilu Facebook hotelu Radisson Blu Kraków, gdzie będą publikowane przepisy.

Książka kucharska ‘Blu Mood Food’ od hotelu Radisson Blu Kraków

Więcej

Niestandardowe rozwiązania na Targach Event 2011

PR

Kilka słów:

Blisko 100 wystawców zaprezentuje się na III Targach Technologii i Usług dla Koncertów, Eventów i Kongresów Event 2011. Wśród ofert znajdą się m.in. niestandardowe nośniki reklamowe, gadżety, oświetlenie estradowe, usługi satelitarnych transmisji video, kompleksowego zabezpieczenia medycznego czy obiekty eventowe.Ponadto do dyspozycji uczestników targów oddany zostanie Meeting Bar - miejsce spotkań zaaranżowane w charakterze filmowego Hollywood.

Niestandardowe rozwiązania na Targach Event 2011

Więcej

Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.

PR

Kilka słów:

Janusz Korzyński, szef kuchni hotelu Westin zaprezentował nową kartę dań restauracji Fusion. W tym sezonie postawił na soczyste kolory (fioletowe ziemniaczki, salsa z mango) oraz szlachetne i delikatne dodatki (kaszmirowe curry, orientalny mus z marchewki „Masala Kafe”).

Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.

Więcej

Barka Tumska otwarta! Pierwsza restauracja na Odrze zaprasza na swój pokład!

Barka Tumska

Kilka słów:

Pierwsza wrocławska restauracja na wodzie zaprasza gości na swój pokład. Barka Tumska, zacumowana rok temu w samym sercu Wrocławia, przeszła ostateczne fazy przygotowań i rozpoczęła działalność.

Barka Tumska otwarta! Pierwsza restauracja na Odrze zaprasza na swój pokład!

Więcej

Strona: 13 4 5 6 7

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.