Artykuły i poradniki Karta:
Kurki w stylu fusion
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Szef kuchni hotelu Westin – Janusz Korzyński przygotował wyjątkowe menu kurkowe. Karta dań kusi warzywami przygotowywanymi w mongolskim woku, zapachem egzotycznych ziół i delikatnością grzybów.
Miesiąc z kaczką orientalną w roli głównej w restauracji The Oriental
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Od 4 kwietnia karta dań restauracji The Oriental w warszawskim Sheratonie zdominowana zostanie przez kaczkę orientalną. Szef kuchni Aprochet Inboom serwować ją będzie na wiele sposobów, jednak zawsze pieczoną w tradycyjny orientalny sposób oraz z typowymi dla tej części świata przyprawami: korą cynamonową, anyżem, a także dodatkami jak liczi.
Sale konferencyjne w Poznaniu
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Poznań – miasto, które wie, jak przyciągać do siebie młodych, wie jak przyciągać inwestorów oraz jak promować się nie tylko w Polsce, ale i na świecie. Miasto międzynarodowych imprez targowych i kulturalnych, tu warto przyjechać nie tylko biznesowo, ale i turystycznie.
Premiera nowej edycji Grands Vins Mercure
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Nowa, bogatsza Karta Wielkich Win w hotelach Mercure
Nowe brzmienie warszawskiego baru SomePlace Else
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Po wielkim remoncie warszawski bar i restauracja SomePlace Else ponownie otwiera swoje drzwi i kusi nowymi, designerskimi wnętrzami, dźwiękiem oraz kartą dań i koktajli.
Słodkie Przyjemności w sopockim Sheratonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
W grudniu hotelowe restauracje i bary hotelu Sheraton Sopot zapraszają na pyszne desery i ciasta.
Premiera Grands Vins Mercure - nowej Karty Wielkich Win w hotelach tej marki.
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Hotele Mercure w Polsce wprowadziły w listopadzie nową kartę win Grands Vins Mercure. Tym razem klienci będą mieli do wyboru 15, a nie jak dotychczas 12 rodzajów tego szlachetnego trunku w bardzo atrakcyjnych cenach. Jest to jedyna w kraju karta, w której wina podzielono ze względu na smak.
Kwiaty na talerzu. Restauracja Fusion przedłuża lato
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Oryginalne połączenie kuchni fusion z kwiatami jadalnymi to nowa propozycja szefa kuchni hotelu Westin – Janusza Korzyńskiego. Lawenda, orchidea, roże – to tylko niektóre składniki nowego menu. Kulinarno – kwiatowe kompozycje będą serwowane w restauracji Fusion przez dwa tygodnie.
Zastrzyk potężnej wiedzy podczas RemaCongress 2009!
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Już po raz piąty, w dniach 10 - 12 lutego br. podczas Międzynarodowych Dni Reklamy RemaDays, odbędzie się cykl konferencji RemaCongress 2009.
Dobre miejsce na Wigilię Firmową – przygotowanie uroczystości
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Świąteczna Kolacja przy świecach, często w uroczej atmosferze, w blasku jarzących się choinkowych ozdób, w nastroju kolęd, wśród najbliższych. To scenariusz typowej Wigilii w naszych domach, jednak coraz częściej w miejscach naszej pracy pojawia się także pomysł na spędzenie uroczystej Wigilii wśród pracodawców i współpracowników.