Artykuły i poradniki Teczki:
Scandic Wrocław otworzył nowe centrum konferencyjne
Scandic Wrocław
Kilka słów:
Starając się wprowadzić politykę zrównoważonego rozwoju na rynek hotelarski i zaoferować unikalne rozwiązania dla Gości, Scandic Wrocław otworzył nowe centrum konferencyjne, modernizując większość sal konferencyjno-bankietowych oraz wprowadzając nowe, ekologiczne koncepty. Jeśli kwestie zrównoważonego stylu życia są dla Ciebie ważne, przeczytaj, co zrobiliśmy i co Ty możesz zrobić organizując spotkanie w Scandic.
Jak zaplanować budżet konferencji?
J Krzysiek
Kilka słów:
Organizator konferencji musi w pierwszej kolejności ustalić jej budżet. Jak to zrobić? Co uwzględnić w kosztach?
Startuje pierwsze w Polsce miasteczko lotniskowe: Chopin Airport City
M-S-M
Kilka słów:
Porty Lotnicze rozpoczęły realizację projektu Chopin Airport City, pierwszego miasteczka lotniskowego w Polsce, które w ciągu 10 lat powstanie na powierzchni 22,5 ha w pobliżu Terminalu A Lotniska Chopina.
Nowe menu lunchowe w restauracji The Olive
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Od wtorku 19 października restauracja The Olive wprowadza nowe menu lunchowe. W karcie dań znajdą się codziennie inne propozycje autorstwa Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu Sheraton Warsaw. Zestawy lunchowe dostępne będą w cenie od 55 PLN.
Mięsne szaleństwo w restauracji Fusion w hotelu Westin
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Warszawa, 23 lutego 2010 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła zupełnie nową i unikalną na rynku warszawskim ofertę – Meat@Fusion. Mięso z różnych stron świata, nieznane dotąd smaki i stacje gotowania na żywo.
Profesjonalna organizacja konferencji. Poradnik krok po kroku.
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Konferencja czy kongres to prestiżowe wydarzenie wymagające umiejętności doskonałego zgrania wielu czynników, planowania, realizowania i koordynowania działań. Na początku jest wizja przedsięwzięcia. Droga do jej realizacji - długa, kręta i pełna przeszkód i niespodzianek. Tych ostatnich nie da się uniknąć - można jednak być na nie przygotowanym.