Artykuły i poradniki Sale:
Katarzyna Bobowska z Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza nominowana w konkursie Osobowość Roku MICE Poland 2010
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Warszawa, 6 grudnia 2010 r. – Katarzyna Bobowska, zarządca Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza na warszawskim Mokotowie została nominowana do nagrody Osobowość Roku MICE Poland 2010 w kategorii Menedżer Obiektu.
Warsaw Destination Alliance koncentruje siły
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Mniej liczne priorytety - mocniej akcentowane
Szlak Renesansu w Małopolsce: Branice, Mogiła, Sucha Beskidzka
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Stowarzyszenie Willa Decjusza serdecznie zaprasza w niedzielę, 28 listopada, na kolejne spotkanie z kulturą Renesansu w ramach programu Szlak Renesansu w Małopolsce. Tym razem będzie można nieodpłatnie zwiedzać renesansowy Lamus w Branicach oraz Zamek w Suchej Beskidzkiej.
„SMAKI DOBRA” JUŻ PO RAZ DRUGI W WARSZAWIE!
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Jak smakuje dobro? O tym będą mogli przekonać się uczestnicy II charytatywnej kolacji Fundacji ORIMARI i sieci Starwood Hotels & Resorts „SMAKI DOBRA”, która odbędzie się 28 listopada 2010 roku w hotelu Sheraton w Warszawie.
Centrum Nauki Kopernik- Centrum Konferencyjne
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Nowo powstałe Centrum Nauki Kopernik to nie tylko obiekt służący nauce, ale także nowoczesne centrum konferencyjne. Sala audytoryjna oraz sale konferencyjne idealnie uzupełniają bogate wystawy i ekspozycje, znajdujące się na terenie obiektu.
Owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Od 15 listopada, przez cały miesiąc w restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw dostępne będą wyszukane dania z ostrygami i owocami morza w roli głównej. Wszystko przyprawione smakami i aromatami z najodleglejszych zakątków świata.
Sale konferencyjne w Koninie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Przedstawiamy najlepsze sale konferencyjne w Koninie i okolicach.
Promocja kuchni amerykańskiej w SomePlace Else przez cały listopada
Hotel***** Sheraton Poznań
Kilka słów:
Poznański pub SomePlace Else wprowadza nową propozycję dla wszystkich, którzy chcą spróbować prawdziwych rarytasów kuchni amerykańskiej. Kuchnia amerykańska kojarzy się w Polsce przede wszystkim z hamburgerami, popcornem oraz frytkami, a szefowie kuchni SomePlace Else chcą pokazać, że w tej kuchni można znaleźć jeszcze wiele innych interesujących dań m.in. ogromne i wyśmienite steki.