Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Stanisław Bobowski:

Free Style w restauracji Milk&Co

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Wraz z początkiem czerwca krakowska restauracja Milk&Co w Radisson Blu hotel Kraków wprowadziła nowe, dynamiczne Free Style Menu. Kucharze stworzyli je z myślą o gościach, którzy cenią sobie świeże i oryginalne pomysły. Tym, którzy wolą klasykę, proponują doskonałe Classic Style Menu.

Free Style w restauracji Milk&Co

Więcej

Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W kwestii smaku ambitni i utalentowani kucharze z Radisson Blu Hotel Kraków nie idą na ustępstwa - doceniają smak tradycyjnych polskich potraw ale nie boją się eksperymentować. W marcu proponują gościom restauracji Milk&Co najlepsze polskie specjały w nowej odsłonie, która może zaskoczyć, zadziwić, zachwycić...

Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?

Więcej

Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków

M-S-M

Kilka słów:

W kwietniu Radisson Blu Hotel Kraków serwuje kulinarną podróż po Indiach. Ze wschodu na zachód i z północy na południe – menu obfitować będzie w rozmaite smakołyki z tego rozległego kraju.

Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Leśne przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W październiku w Radisson Blu Hotel Kraków serwowana będzie iście królewska uczta. Na stołach zagoszczą dania z perliczki, bażanta, jelenia oraz dzika w towarzystwie najszlachetniejszych grzybów leśnych.

Leśne przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Radisson Blu Hotel Kraków zdobywa kolejną wyjątkową nagrodę

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co krakowskiego Hotelu Radisson Blu w akcji Rekomendacji Krakowskich Restauracji została laureatem w kategorii „Dla wymagających”. Informacja o lokalu znalazła się także w „Kraków na widelcu” – unikalnym przewodniku po krakowskich restauracjach.

Radisson Blu Hotel Kraków zdobywa kolejną wyjątkową nagrodę

Więcej

Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W czerwcu w bufecie Surf&Turf restauracji Milk&Co zagoszczą znakomite potrawy z soczystych truskawek i wspaniałe grillowane dania. Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków szczególnie poleca polski sezonowany antrykot oraz ryby i owoce morza we wspaniałych aranżacjach.

Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Radisson Blu Hotel Kraków po raz trzeci organizuje bieg charytatywny

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Raidsson Blu Hotel Kraków jest współorganizatorem Kraków Business Run, który 14 września odbędzie się już po raz trzeci. Zapisy do biegu zakończyły się w rekordowym czasie – 90 godzin wystarczyło by do startu zgłosiło się aż 3000 zawodników w 600 pięcioosobowych zespołach. W tym roku pobiegną dla Daniela Budziaka – podopiecznego Fundacji Jaśka Meli Poza Horyzonty.

Radisson Blu Hotel Kraków po raz trzeci organizuje bieg charytatywny

Więcej

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Pikantne Indie w sercu Krakowa

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W kwietniu w bufecie Surf&Turf krakowskiego Radisson Blu Hotel królować będzie kuchnia indyjska. Znakomite dania, orientalne przyprawy, oryginalne składniki, świeże ryby i owoce morza to recepta na udaną indyjską kolację.

Pikantne Indie w sercu Krakowa

Więcej

Strona: 1 2 3

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2020 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.