Artykuły i poradniki Najlepsze:
Wyróżnienie dla Grands Vins Mercure
PR
Kilka słów:
Wino z karty Grands Vins Mercure docenione przez „Magazyn Wino”
Jak zorganizować idealną konferencję – 7 praktycznych wskazówek
PR
Kilka słów:
doradza Katarzyna Bobowska, zarządca Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza
Twój hotel przyszłości
PR
Kilka słów:
Siedzisz w hotelowym biurze, dookoła szum faksów, drukarek i komputerów. W recepcji znowu problem, panuje grypa i pracuje tylko jedna osoba. Nie ma kto zadzwonić po taksówkę, nikt nie odbiera telefonu. Cała obsługa wyjechała na Bahamy, bo tam cieplej i więcej płacą, a nowi pracownicy słabo sobie jeszcze radzą i mają problemy z obsługą zagranicznych gości. Co gorsza, szefa marketingu przejęła konkurencja.
Premierowy konkurs na najlepszą ofertę Targów WorldHotel 2011
PR
Kilka słów:
Po raz pierwszy w ramach WorldHotel 2011 odbędzie się konkurs dla wystawców na najlepszą ofertę targową organizowany przez Izbę Gospodarczą Hotelarstwa Polskiego (IGHP) oraz MT Targi. Zwycięzca konkursu otrzyma m.in. unikatowe logo „The Best of WorldHotel 2011”, a także pakiet promocyjny sponsorowany przez Izbę Gospodarczą Hotelarstwa Polskiego.
Krakowskie lato na dwóch kółkach z Radisson Blu
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kraków jest miastem, które przyciąga turystów ze względu na niesamowite zabytki oraz piękne i ciekawe okolice. Można je zwiedzać na wiele sposobów, jednak najbardziej niezawodnym są... rowery. Dlatego w tym sezonie Radisson Blu Kraków bezpłatnie udostępnia je swoim gościom.
Płatność kuponem
PR
Kilka słów:
Minął rok, odkąd zakupy grupowe robią karierę na polskim rynku. Po ogromnym sukcesie Groupona i CityDeal, jak przysłowiowe grzyby po deszczu zaczęły wyrastać serwisy oferujące duże zniżki na zakup produktów i usług. Moda ta z pewnością nie minie, gdyż sam Groupon pozwala zaoszczędzić swoim użytkownikom średnio 1,7 milionów dziennie.
Szparagowa wiosna w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Jeśli maj – to szparagi. Są znakomite na otwarcie kulinarnej wiosny, kiedy to zaczynamy rozsmakowywać się w świeżych warzywach. W maju szparagi są najlepsze, dlatego właśnie teraz zagościły w menu restauracji Milk&Co w hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Krakowski Radisson Blu – nominowany do World Travel Awards
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Radisson Blu Kraków po raz czwarty z rzędu znalazł się wśród hoteli nominowanych do prestiżowej nagrody World Travel Awards. Zmierzy się z najlepszymi w kategorii Poland’s Leading Business Hotel.
Cztery pory roku – Tatry z perspektywy gości Mercure Kasprowy Zakopane
PR
Kilka słów:
Mercure Kasprowy Zakopane zaprasza do udziału w pierwszej edycji konkursu fotograficznego „Cztery pory roku”, który pokaże piękno Tatr w obiektywie fotograficznym gości hotelu. Ten wyjątkowy konkurs ma na celu ukazanie jak zmienia się uroda polskich gór w czasie całego roku – 12 miesięcy trwania całej akcji stwarza fotografom amatorom niezwykły potencjał – ujęć, kolorów, tematów.
Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin
PR
Kilka słów:
Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.