Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Sem:

110 lat szykownej historii – hotel Le Meridien Bristol w Warszawie zaprasza warszawiaków na tort rocznicowy

Le Meridien Bristol

Kilka słów:

W sobotę 19 listopada hotel Le Meridien Bristol oficjalnie rozpoczyna świętowanie 110. rocznicy działalności. Z tej okazji szef kuchni Michał Tkaczyk przygotował wyjątkowy tort urodzinowy, na który zaprasza wszystkich warszawiaków, aby wspólnie uczcić to wydarzenie. Każdy, kto 19 listopada znajdzie się w przestrzeniach Cafe Bristol zostanie poczęstowany kawałkiem czekoladowego, rocznicowego tortu. Świętowanie rozpocznie się o godzinie 10.00.

110 lat szykownej historii – hotel Le Meridien Bristol w Warszawie zaprasza warszawiaków na tort rocznicowy

Więcej

Targi Regionów i Produktów Turystycznych TOUR-SALON 2011 - Podsumowanie

Targi TOUR-SALON

Kilka słów:

Tegoroczna, 22. edycja największych w Polsce Targów Regionów i Produktów Turystycznych TOUR-SALON, która odbyła się w dniach 19-22 października okazała się prawdziwie międzynarodowym wydarzeniem. Na targach zaprezentowało swoją ofertę 750 firm z 43 krajów. Wystawcy podkreślają, że udział w targach TOUR-SALON to wspaniała okazja umocnienia wizerunku firmy, a także miejsce bezpośredniego spotkania specjalistów i wymiany doświadczeń z branży.

Targi Regionów i Produktów Turystycznych TOUR-SALON 2011 - Podsumowanie

Więcej

Święto narodowe z gęsiną w roli głównej

Mercure Racławice Dosłońce Conference&SPA

Kilka słów:

Dnia 11- go listopada szef kuchni Hotelu Dosłońce Conference & SPA w Racławicach zaprosił gości hotelowych na pieczoną gęś. Hotel przyłączył się tym samym do akcji przywracania tradycji jadania gęsi na Świętego Marcina.

Święto narodowe z gęsiną w roli  głównej

Więcej

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej. W czwartki piątki i soboty w ramach bufetu Surf&Turf dania z Tajlandii serwowane są razem z rybami i najlepszymi owocami morza.

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Międzynarodowe Targi Turystyczne 2012

PR

Kilka słów:

Wrocław, Hala Stulecia, 3-5 lutego

Międzynarodowe Targi Turystyczne 2012

Więcej

“Świat Hemingwaya” w Katowicach

angelo Hotel Katowice

Kilka słów:

Katowice, 28 października 2011 r. – 30 października angelo Hotel Katowice zamieni się w plan filmowy dokumentalnego filmu “Świat Hemingwaya” Giuseppe Recchia. Obraz będzie można zobaczyć w polskiej telewizji już w połowie grudnia. Wyróżnia się on międzynarodową obsadą, wciągającą historią oraz tajemnicą świata i śmierci Ernesta Hemingwaya.

“Świat Hemingwaya” w Katowicach

Więcej

Konferencje w świecie sportu

J Krzysiek

Kilka słów:

Zawody sportowe wzbudzają wiele emocji, nieważne czy to mecz piłkarski czy walka bokserów. Stawka zawsze jest wysoka. W grę wchodzą: prestiż, szacunek i duże pieniądze.

Konferencje w świecie sportu

Więcej

Ogólnopolskie obchody Światowego Dnia Turystyki w Racławicach

PR

Kilka słów:

Małopolskie Racławice, słynne ze zwycięskiej bitwy z wojskami rosyjskimi w trakcie Insurekcji Kościuszkowskiej 1794 roku były gospodarzem ogólnopolskich obchodów Światowego Dnia Turystki. Jest to najważniejsze święto globalnej branży turystycznej.

Ogólnopolskie obchody Światowego Dnia Turystyki w Racławicach

Więcej

Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Rozpoczął się październik, a więc restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu rozpoczyna miesiąc Dziczyzny i Grzybów. Przez cały miesiąc w czwartki, piątki i soboty smakosze będą mogli rozkoszować się tu najlepszymi smakami jesieni w formie bufetu Surf&Turf.

Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków

Więcej

Wołowina z całego świata w tym wagyu w październiku w restauracji The Oriental

Sheraton Warsaw Hotel

Kilka słów:

Szef kuchni restauracji The Oriental – Aprochet Inboom zaprasza w październiku na najlepszą wołowinę z różnych zakątków świata. Atrakcją dla miłośników kulinariów będzie z pewnością wołowina Wagyu.

Wołowina z całego świata w tym wagyu w październiku w restauracji The Oriental

Więcej

Strona: 169 70 71 72 73100

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.