Artykuły i poradniki Sem:
Płatność kuponem
PR
Kilka słów:
Minął rok, odkąd zakupy grupowe robią karierę na polskim rynku. Po ogromnym sukcesie Groupona i CityDeal, jak przysłowiowe grzyby po deszczu zaczęły wyrastać serwisy oferujące duże zniżki na zakup produktów i usług. Moda ta z pewnością nie minie, gdyż sam Groupon pozwala zaoszczędzić swoim użytkownikom średnio 1,7 milionów dziennie.
Szparagowa wiosna w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Jeśli maj – to szparagi. Są znakomite na otwarcie kulinarnej wiosny, kiedy to zaczynamy rozsmakowywać się w świeżych warzywach. W maju szparagi są najlepsze, dlatego właśnie teraz zagościły w menu restauracji Milk&Co w hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Nowa dyrektor sprzedaży i marketingu hotelu Sheraton Krakow
Sheraton Grand ***** Krakow
Kilka słów:
Agnieszka Najberek, nagrodzona tytułem „Osobowość Roku Mice Poland 2009” obejmuje stanowisko dyrektora sprzedaży i marketingu hotelu Sheraton w Krakowie. Do obowiązków Agnieszki Najberek będzie należało m. in.: wdrożenie strategii sprzedaży i marketingu hotelu oraz utrzymywanie relacji z klientami oraz partnerami biznesowymi.
Konkurs szkoleniowy: jeszcze tylko przez miesiąc można walczyć o nagrody.
PR
Kilka słów:
Jeszcze tylko przez miesiąc można brać udział w konkursie szkoleniowym organizowanym wspólnie przez serwis www.szkolenia24h.pl oraz firmę badawczo szkoleniową Ensize Consulting Group. Wartość nagród wynosi ponad 4000 zł.
Odpowiedzialny biznes w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
27 kwietnia w hotelu Radisson Blu w Krakowie odbędzie się debata zatytułowana „Odpowiedzialny biznes szansą na rozwój regionu”. Przedstawiciele lokalnego biznesu, administracji, organizacji pozarządowych oraz mediów dyskutować będą na temat szans na zrównoważony rozwój regionów regionu Małopolski. Organizatorem debaty jest Forum Odpowiedzialnego Biznesu oraz Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie.
Psychologia eventów – przełomowa publikacja !
PR
Kilka słów:
Mimo wielu przeciwności, sukcesywnie rozwijająca się branża eventowa w Polsce, pokazuje jak ważnym narzędziem marketingowym stał się event. Jakub B. Bączek w swojej najnowszej książce porusza psychologiczne aspekty organizacji wydarzeń, klasyfikuje oraz porządkuje tematykę eventową.
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Miesiąc z kaczką orientalną w roli głównej w restauracji The Oriental
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Od 4 kwietnia karta dań restauracji The Oriental w warszawskim Sheratonie zdominowana zostanie przez kaczkę orientalną. Szef kuchni Aprochet Inboom serwować ją będzie na wiele sposobów, jednak zawsze pieczoną w tradycyjny orientalny sposób oraz z typowymi dla tej części świata przyprawami: korą cynamonową, anyżem, a także dodatkami jak liczi.
Wojciech Liszka z Radisson Blu Kraków został nowym Prezesem MPI Poland Club
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W połowie marca w Warszawie został wybrany nowy Zarząd MPI Poland Club – jednej z najprężniej działających organizacji z branży spotkań. Prezesem stowarzyszenia został Wojciech Liszka, dyrektor Działu Sprzedaży i Marketingu hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin
PR
Kilka słów:
Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.