Artykuły i poradniki Sztuka:
Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Rozpoczął się październik, a więc restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu rozpoczyna miesiąc Dziczyzny i Grzybów. Przez cały miesiąc w czwartki, piątki i soboty smakosze będą mogli rozkoszować się tu najlepszymi smakami jesieni w formie bufetu Surf&Turf.
Konferencja: Event Manager – Człowiek Renesansu
PR
Kilka słów:
Nie od dzisiaj wiadomo, że event manager to człowiek-orkiestra. Uniwersalna jednostka do zadań specjalnych i rzeczy niemożliwych „na wczoraj”. Poza wnikliwą znajomością rynku eventowego, najnowszych trendów i narzędzi, a także posiadania ogólnej wiedzy marketingowej musi dysponować o wiele szerszym zasobem wiedzy do swojej pracy.
Innowacyjne produkty na Targach WorldHotel 2011
PR
Kilka słów:
Wyposażenie audiowizualne hotelu i restauracji, szeroki wybór mebli, innowacyjne systemy podłogowe, personalizowane kosmetyki i galanteria hotelowa czy najnowsze oprogramowania - to tylko niektóre z propozycji blisko 100 wystawców, którzy zaprezentują swoją ofertę podczas Targów WorldHotel 2011.
Barka Tumska otwarta! Pierwsza restauracja na Odrze zaprasza na swój pokład!
Barka Tumska
Kilka słów:
Pierwsza wrocławska restauracja na wodzie zaprasza gości na swój pokład. Barka Tumska, zacumowana rok temu w samym sercu Wrocławia, przeszła ostateczne fazy przygotowań i rozpoczęła działalność.
BZ WBK Foto 2011
Haffner
Kilka słów:
Zapraszamy na wystawę laureatów 7 edycji jednego z największych i najbardziej prestiżowych konkursów fotografii prasowej w Polsce – BZ WBK Press Foto.
Doskonałe miejsca na spotkania biznesowe
M-S-M
Kilka słów:
Kiedy w grę wchodzi planowanie spotkania biznesowego warto pomyśleć o katalogu sprawdzonym z przejrzystą wyszukiwarką i bogatą bazą miejsc. Takim miejscem jest internetowy katalog obiektów i usług www.e-konferencje.pl .
Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
We czwartek 3 lutego Chińczycy powitali swój Nowy Rok – rok królika. Tego samego dnia Hotel Radisson Blu w Krakowie otworzył chiński bufet Surf&Turf. Gong Bao, Yo Xang, sajgonki i inne smakowitości przyrządzają tu w lutym Xu Xi – Szef Kuchni z Chin oraz Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu.
Tajlandia w Krakowie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej.
Lato z Muzeum
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Muzeum Żup Krakowskich Wieliczka serdecznie zaprasza dzieci i młodzież, na cykl letnich warsztatów edukacyjnych. Tegoroczny program, realizowany będzie zarówno w Zamku Żupnym, jak i w ekspozycji podziemnej na III poziomie kopalni soli. Zajęcia odbywać będą się codziennie od 2.08 – 6.08 2010 w godzinach 10.30 – 13.00
9. Międzynarodowa Letnia Akademia Sztuki w Willi Decjusza
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
W poniedziałek, 19 lipca, wraz z rozpoczęciem pierwszych warsztatów artystycznych, zainaugurowana została 9. Międzynarodowa Letnia Akademia Sztuki w Willi Decjusza.