Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Potrawy:

Gdzie na szkolenie?

J Krzysiek

Kilka słów:

Przedstawiamy ciekawe obiekty, które oferują komfortowe warunki do przeprowadzenia szkolenia.

Gdzie na szkolenie?

Więcej

Czy woda ma wpływ na koszty cateringu?

WP

Kilka słów:

Rynek obiektów szkoleniowo-konferencyjnych jest bardzo trudny i niezwykle konkurencyjny, a klient często oczekuje atrakcyjnej i jednocześnie taniej oferty. Co można zrobić, żeby ograniczyć koszty i zapewnić wysoką jakość usług?

Czy woda ma wpływ na koszty cateringu?

Więcej

Zwyciężczyni MastreChef gotuje z dziećmi w Radisson Blu Hotel Kraków

M-S-M

Kilka słów:

5 maja w Radisson Blu Hotel Kraków odbyły się wyjątkowe warsztaty kulinarne. Zwyciężczyni MasterChef Dominika Wójciak przygotowała lekcję gotowania dla dzieci – podopiecznych Akademi Przyszłości.

Zwyciężczyni MastreChef gotuje z dziećmi w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Polecane obiekty konferencyjne nad morzem

J Krzysiek

Kilka słów:

Przedstawiamy kilka propozycji na konferencje nad morzem.

Polecane obiekty konferencyjne nad morzem

Więcej

Polecane obiekty na majówkę

J Krzysiek

Kilka słów:

Majówka już za kilka dni, dlatego to ostatni moment na zaplanowanie ciekawej wycieczki. Przygotowaliśmy kilka propozycji z naszego katalogu.

Polecane obiekty na majówkę

Więcej

Inauguracja sezonu letniego na Targach Lato

M-S-M

Kilka słów:

W dniach 17-19 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie odbyły się jubileuszowe 20. Targi Turystyki i Wypoczynku Lato 2015. 130 wystawców z Polski i zagranicy zachęcało do skorzystania z oferty na letni weekend bądź dłuższy wypoczynek, a na odwiedzających czekało wiele atrakcji.

Inauguracja sezonu letniego na Targach Lato

Więcej

Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków

M-S-M

Kilka słów:

W kwietniu Radisson Blu Hotel Kraków serwuje kulinarną podróż po Indiach. Ze wschodu na zachód i z północy na południe – menu obfitować będzie w rozmaite smakołyki z tego rozległego kraju.

Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Mistrzowskie Targi EuroGastro

M-S-M

Kilka słów:

Zbliżające się 19. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro umożliwią miłośnikom kuchni poznanie oferty gastronomicznej, będą również okazją do spotkania kulinarnych autorytetów. Po raz pierwszy szef kuchni Artur Świerżewski, który specjalizuje się w daniach kuchni myśliwskiej, zorganizuje konkurs „Smaki dziczyzny”. Tradycyjnie odbędą się pokazy oraz konkursy: „Kulinarny Talent 2015” Roberta Sowy, „Gotuj lokalnie” Marcina Budynka i Festiwal Kuchni Greckiej Teo Vafidisa.

Mistrzowskie Targi EuroGastro

Więcej

Płocki „Petropol” dołączył do sieci Best Western

M-S-M

Kilka słów:

Tradycja w nowoczesnych wnętrzach – to oferta trzygwiazdkowego hotelu BEST WESTERN Petropol w Płocku, który właśnie dołączył do największej rodziny hotelowej na świecie. Obiekt oferuje 83 pokoje i jest przystosowany do obsługi spotkań biznesowych.

Płocki „Petropol” dołączył do sieci Best Western

Więcej

Wiosenne klimaty w trakcie spotkań konferencyjnych

M-S-M

Kilka słów:

Wiosną częstotliwość spotkań konferencyjnych i szkoleniowych wzrasta i adekwatnie do pory roku hotelarze zmieniają nie tylko wystrój panujący we wnętrzach, ale także serwowane potrawy oraz dostępne atrakcje w obiekcie i jego otoczeniu.

Wiosenne klimaty w trakcie spotkań konferencyjnych

Więcej

Strona: 1 2 3 4 5 612

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.