Artykuły i poradniki Potrawy:
Gdzie na szkolenie?
J Krzysiek
Kilka słów:
Przedstawiamy ciekawe obiekty, które oferują komfortowe warunki do przeprowadzenia szkolenia.
Czy woda ma wpływ na koszty cateringu?
WP
Kilka słów:
Rynek obiektów szkoleniowo-konferencyjnych jest bardzo trudny i niezwykle konkurencyjny, a klient często oczekuje atrakcyjnej i jednocześnie taniej oferty. Co można zrobić, żeby ograniczyć koszty i zapewnić wysoką jakość usług?
Zwyciężczyni MastreChef gotuje z dziećmi w Radisson Blu Hotel Kraków
M-S-M
Kilka słów:
5 maja w Radisson Blu Hotel Kraków odbyły się wyjątkowe warsztaty kulinarne. Zwyciężczyni MasterChef Dominika Wójciak przygotowała lekcję gotowania dla dzieci – podopiecznych Akademi Przyszłości.
Polecane obiekty konferencyjne nad morzem
J Krzysiek
Kilka słów:
Przedstawiamy kilka propozycji na konferencje nad morzem.
Polecane obiekty na majówkę
J Krzysiek
Kilka słów:
Majówka już za kilka dni, dlatego to ostatni moment na zaplanowanie ciekawej wycieczki. Przygotowaliśmy kilka propozycji z naszego katalogu.
Inauguracja sezonu letniego na Targach Lato
M-S-M
Kilka słów:
W dniach 17-19 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie odbyły się jubileuszowe 20. Targi Turystyki i Wypoczynku Lato 2015. 130 wystawców z Polski i zagranicy zachęcało do skorzystania z oferty na letni weekend bądź dłuższy wypoczynek, a na odwiedzających czekało wiele atrakcji.
Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków
M-S-M
Kilka słów:
W kwietniu Radisson Blu Hotel Kraków serwuje kulinarną podróż po Indiach. Ze wschodu na zachód i z północy na południe – menu obfitować będzie w rozmaite smakołyki z tego rozległego kraju.
Mistrzowskie Targi EuroGastro
M-S-M
Kilka słów:
Zbliżające się 19. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro umożliwią miłośnikom kuchni poznanie oferty gastronomicznej, będą również okazją do spotkania kulinarnych autorytetów. Po raz pierwszy szef kuchni Artur Świerżewski, który specjalizuje się w daniach kuchni myśliwskiej, zorganizuje konkurs „Smaki dziczyzny”. Tradycyjnie odbędą się pokazy oraz konkursy: „Kulinarny Talent 2015” Roberta Sowy, „Gotuj lokalnie” Marcina Budynka i Festiwal Kuchni Greckiej Teo Vafidisa.
Płocki „Petropol” dołączył do sieci Best Western
M-S-M
Kilka słów:
Tradycja w nowoczesnych wnętrzach – to oferta trzygwiazdkowego hotelu BEST WESTERN Petropol w Płocku, który właśnie dołączył do największej rodziny hotelowej na świecie. Obiekt oferuje 83 pokoje i jest przystosowany do obsługi spotkań biznesowych.
Wiosenne klimaty w trakcie spotkań konferencyjnych
M-S-M
Kilka słów:
Wiosną częstotliwość spotkań konferencyjnych i szkoleniowych wzrasta i adekwatnie do pory roku hotelarze zmieniają nie tylko wystrój panujący we wnętrzach, ale także serwowane potrawy oraz dostępne atrakcje w obiekcie i jego otoczeniu.