Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Potrawy:

Sale konferencyjne w Poznaniu

J Krzysiek

Kilka słów:

Przedstawiamy propozycje na konferencje w Poznaniu

Sale konferencyjne w Poznaniu

Więcej

Sale konferencyjne w Łodzi

J Krzysiek

Kilka słów:

Zapraszamy do zapoznania się z propozycjami sal konferencyjnych, które można wynająć w Łodzi.

Sale konferencyjne w Łodzi

Więcej

Sale konferencyjne w Warszawie

J Krzysiek

Kilka słów:

Zapraszamy do zapoznania się z propozycjami ciekawych sal konferencyjnych w Warszawie.

Sale konferencyjne w Warszawie

Więcej

Sprawozdanie: V Europejskie Targi Produktów Regionalnych 2014

J Krzysiek

Kilka słów:

W dniach: 10-17 sierpnia 2014 r. na Dolnej Równi Krupowej odbyły się : V Europejskie Targi Produktów Regionalnych

Sprawozdanie: V Europejskie Targi Produktów Regionalnych 2014

Więcej

W poszukiwaniu nowych doznań kulinarnych

WP

Kilka słów:

Człowiek poszukiwanie nowych doznań ma wpisane w swoją naturę. Staje się coraz bardziej świadomym i coraz bardziej wymagającym konsumentem. Szuka nowych sposobów na wyrażanie siebie i tego, co staje się dziełem jego rąk. Dotyczy to także sztuki kulinarnej, która w dobie nowoczesnych technologii i mody na fast foody wydawałoby się, że przeżywa trudne chwile. W praktyce jednak nie do końca tak jest. Bo piękno potrafi się wybronić. Tym bardziej, gdy są ludzie, dla których sztuka jest sensem życia.

W poszukiwaniu nowych doznań kulinarnych

Więcej

V Europejskie Targi Produktów Regionalnych

M-S-M

Kilka słów:

Czym są Europejskie Targi Produktów Regionalnych?

V Europejskie Targi Produktów Regionalnych

Więcej

Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W czerwcu w bufecie Surf&Turf restauracji Milk&Co zagoszczą znakomite potrawy z soczystych truskawek i wspaniałe grillowane dania. Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków szczególnie poleca polski sezonowany antrykot oraz ryby i owoce morza we wspaniałych aranżacjach.

Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Nowoczesne technologie w gastronomii

A

Kilka słów:

Nie tylko w nowoczesnych firmach informatycznych i komputerowych w zastosowaniu są nowoczesne technologie i programy ułatwiające dokonywanie obowiązków zawodowych. Również i w innych branżach działalności gospodarczej, które na pozór mogą w ogóle nie być związane z informatyką i cyfryzacją, można zastosować z powodzeniem dedykowane oprogramowanie komputerowe. Najlepszym tego przykładem jest gastronomia.

Nowoczesne technologie w gastronomii

Więcej

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Strona: 13 4 5 6 712

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.