Artykuły i poradniki Smak:
Szef o podróżach…
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Każda podroż jest inna, wyjątkowa i niepowtarzalna. Odkrywanie nowych miejsc jest dla mnie zawsze fascynujące.
Szybki lunch w Westinie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła nową ofertę lunchową – AlterLunch Fusion . Obok standardowego menu bufetowego od 11 stycznia br., lokal zaoferuje również mini menu lunchowe – serwowane do stołu.
Proponujemy Państwu PIWNĄ PODRÓŻ PO ŚWIECIE.
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Celem takiej podróży jest umożliwienie gościom Państwa spędzenia miło czasu w połączeniu z piwną edukacją .Tylko niektórzy znają fascynującą historię piwa, tajniki produkcji i wielkie zróżnicowanie jego smaku. Dysponujemy ponad 200 markami piw z całego świata, z 43 istniejących typów piwa. Różnice smakowe wynikają zarówno z lokalnej kultury jak i dostępności różnorodnych surowców.
Imprezy świąteczne dla pracowników
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Święta Bożego Narodzenia to najgorętszy okres w roku. Nie tylko ze względu na świąteczną gorączkę, ale przede wszystkim dzięki cudownej atmosferze, pełnej ciepła, życzliwości i miłości, w której spędza się czas z rodziną i przyjaciółmi, a wcześniej z kolegami z pracy.
Słodkie Przyjemności w sopockim Sheratonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
W grudniu hotelowe restauracje i bary hotelu Sheraton Sopot zapraszają na pyszne desery i ciasta.
Premiera Grands Vins Mercure - nowej Karty Wielkich Win w hotelach tej marki.
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Hotele Mercure w Polsce wprowadziły w listopadzie nową kartę win Grands Vins Mercure. Tym razem klienci będą mieli do wyboru 15, a nie jak dotychczas 12 rodzajów tego szlachetnego trunku w bardzo atrakcyjnych cenach. Jest to jedyna w kraju karta, w której wina podzielono ze względu na smak.
Zamek Kliczków zdobył I Nagrodę w II Edycji konkursu na Produkt Lokalny Borów Dolnośląskich, w kategorii: Wyroby z dziczyzny i runa leśnego.
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Nagrodzona potrawa to: Pasztet z dzika w cieście podany na musie borowikowym w tonacji konfitury z runa leśnego.
Sushi i japońska whisky…? Połączenie pełne harmonii już do spróbowania w restauracji The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Warszawa, 8 października 2009 r. – W październiku szef kuchni restauracji The Oriental łączy na talerzu smaki Japonii. Inspiracją stała się japońska whiskey, która znakomicie wydobywa smak potraw – zwłaszcza sushi.
Eko-hotel na Mazurach
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Od energooszczędnych żarówek po własną oczyszczalnię ścieków i stację uzdatniania wody… Młyn Klekotki resort & spa, kameralny hotel położony w zachodniej części Mazur, inwestuje w rozwiązania technologiczne z myślą o zachowaniu nieskażonej przyrody i bogactw naturalnych regionu.
Kwiaty na talerzu. Restauracja Fusion przedłuża lato
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Oryginalne połączenie kuchni fusion z kwiatami jadalnymi to nowa propozycja szefa kuchni hotelu Westin – Janusza Korzyńskiego. Lawenda, orchidea, roże – to tylko niektóre składniki nowego menu. Kulinarno – kwiatowe kompozycje będą serwowane w restauracji Fusion przez dwa tygodnie.