Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Smak:

Szef o podróżach…

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Każda podroż jest inna, wyjątkowa i niepowtarzalna. Odkrywanie nowych miejsc jest dla mnie zawsze fascynujące.

Szef o podróżach…

Więcej

Szybki lunch w Westinie

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła nową ofertę lunchową – AlterLunch Fusion . Obok standardowego menu bufetowego od 11 stycznia br., lokal zaoferuje również mini menu lunchowe – serwowane do stołu.

Szybki lunch w Westinie

Więcej

Proponujemy Państwu PIWNĄ PODRÓŻ PO ŚWIECIE.

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Celem takiej podróży jest umożliwienie gościom Państwa spędzenia miło czasu w połączeniu z piwną edukacją .Tylko niektórzy znają fascynującą historię piwa, tajniki produkcji i wielkie zróżnicowanie jego smaku. Dysponujemy ponad 200 markami piw z całego świata, z 43 istniejących typów piwa. Różnice smakowe wynikają zarówno z lokalnej kultury jak i dostępności różnorodnych surowców.

Proponujemy Państwu PIWNĄ PODRÓŻ PO ŚWIECIE.

Więcej

Imprezy świąteczne dla pracowników

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Święta Bożego Narodzenia to najgorętszy okres w roku. Nie tylko ze względu na świąteczną gorączkę, ale przede wszystkim dzięki cudownej atmosferze, pełnej ciepła, życzliwości i miłości, w której spędza się czas z rodziną i przyjaciółmi, a wcześniej z kolegami z pracy.

Imprezy świąteczne dla pracowników

Więcej

Słodkie Przyjemności w sopockim Sheratonie

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

W grudniu hotelowe restauracje i bary hotelu Sheraton Sopot zapraszają na pyszne desery i ciasta.

Słodkie Przyjemności w sopockim Sheratonie

Więcej

Premiera Grands Vins Mercure - nowej Karty Wielkich Win w hotelach tej marki.

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Hotele Mercure w Polsce wprowadziły w listopadzie nową kartę win Grands Vins Mercure. Tym razem klienci będą mieli do wyboru 15, a nie jak dotychczas 12 rodzajów tego szlachetnego trunku w bardzo atrakcyjnych cenach. Jest to jedyna w kraju karta, w której wina podzielono ze względu na smak.

Premiera Grands Vins Mercure - nowej Karty Wielkich Win w hotelach tej marki.

Więcej

Zamek Kliczków zdobył I Nagrodę w II Edycji konkursu na Produkt Lokalny Borów Dolnośląskich, w kategorii: Wyroby z dziczyzny i runa leśnego.

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Nagrodzona potrawa to: Pasztet z dzika w cieście podany na musie borowikowym w tonacji konfitury z runa leśnego.

Zamek Kliczków zdobył I Nagrodę w II Edycji konkursu na Produkt Lokalny Borów Dolnośląskich, w kategorii: Wyroby z dziczyzny i runa leśnego.

Więcej

Sushi i japońska whisky…? Połączenie pełne harmonii już do spróbowania w restauracji The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw

Sheraton Warsaw Hotel

Kilka słów:

Warszawa, 8 października 2009 r. – W październiku szef kuchni restauracji The Oriental łączy na talerzu smaki Japonii. Inspiracją stała się japońska whiskey, która znakomicie wydobywa smak potraw – zwłaszcza sushi.

Sushi i japońska whisky…? Połączenie pełne harmonii już do spróbowania w restauracji The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw

Więcej

Eko-hotel na Mazurach

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Od energooszczędnych żarówek po własną oczyszczalnię ścieków i stację uzdatniania wody… Młyn Klekotki resort & spa, kameralny hotel położony w zachodniej części Mazur, inwestuje w rozwiązania technologiczne z myślą o zachowaniu nieskażonej przyrody i bogactw naturalnych regionu.

Eko-hotel na Mazurach

Więcej

Kwiaty na talerzu. Restauracja Fusion przedłuża lato

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Oryginalne połączenie kuchni fusion z kwiatami jadalnymi to nowa propozycja szefa kuchni hotelu Westin – Janusza Korzyńskiego. Lawenda, orchidea, roże – to tylko niektóre składniki nowego menu. Kulinarno – kwiatowe kompozycje będą serwowane w restauracji Fusion przez dwa tygodnie.

Kwiaty na talerzu. Restauracja Fusion przedłuża lato

Więcej

Strona: 130 31 32 33 34 35

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.