Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Gastronomia:

Nowości w programie Targów WorldHotel

LA

Kilka słów:

Trwają prace nad programem 9. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. Tegoroczna edycja odbędzie się w dniach 12-14 października w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie. Nowością będą dwa konkursy, tj. Kulinarne Mistrzostwa Polski Roberta Sowy i Best Pastry Chef 2016 Tomasza Dekera. Warto już dziś wpisać do kalendarza datę Targów WorldHotel

Nowości w programie Targów WorldHotel

Więcej

Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W kwestii smaku ambitni i utalentowani kucharze z Radisson Blu Hotel Kraków nie idą na ustępstwa - doceniają smak tradycyjnych polskich potraw ale nie boją się eksperymentować. W marcu proponują gościom restauracji Milk&Co najlepsze polskie specjały w nowej odsłonie, która może zaskoczyć, zadziwić, zachwycić...

Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?

Więcej

Manor House SPA uzyskał prestiżowy, międzynarodowy certyfikat „Hotel przyjazny dla osób z alergiami”

Manor House SPA**** - Pałac Odrowążów*****

Kilka słów:

Fundacja „Europejskie Centrum Badań Alergii” (ECARF)* odznaczyła Manor House SPA Znakiem Jakości dla produktów i usług przyjaznych alergikom. 23 kwietnia br. po szczegółowym audycie hotel w Chlewiskach otrzymał oficjalny tytuł „Hotel przyjazny dla osób z alergiami” potwierdzający szczególną troskę o komfort osób zmagających się z alergiami.

Manor House SPA uzyskał prestiżowy, międzynarodowy certyfikat  „Hotel przyjazny dla osób z alergiami”

Więcej

Konkurs EDEN 2015 Turystyka i lokalna gastronomia

M-S-M

Kilka słów:

Przypominamy, iż termin przyjmowania zgłoszeń do konkursu EDEN 2015 upływa 8 maja!

Konkurs EDEN 2015 Turystyka i lokalna gastronomia

Więcej

City Hotel zaprasza na świąteczne spotkania firmowe

M-S-M

Kilka słów:

Tradycją już stały się firmowe imprezy podsumowujące rok. Taka uroczystość jest znakomitą okazją do nieformalnego spotkania zarządu firmy z pracownikami.

City Hotel zaprasza na świąteczne spotkania firmowe

Więcej

Nowoczesne technologie w gastronomii

A

Kilka słów:

Nie tylko w nowoczesnych firmach informatycznych i komputerowych w zastosowaniu są nowoczesne technologie i programy ułatwiające dokonywanie obowiązków zawodowych. Również i w innych branżach działalności gospodarczej, które na pozór mogą w ogóle nie być związane z informatyką i cyfryzacją, można zastosować z powodzeniem dedykowane oprogramowanie komputerowe. Najlepszym tego przykładem jest gastronomia.

Nowoczesne technologie w gastronomii

Więcej

Program dla branży HoReCa zachęcający do podawania Lipton Ice Tea z posiłkiem w perfekcyjny sposób

M-S-M

Kilka słów:

Warszawa, 20 maja 2014 r. – W maju br. marka Lipton Ice Tea wprowadziła kompleksowy program Lipton Ice Tea Perfect Serve dedykowany 500 wyselekcjonowanym lokalom z branży HoReCa.

Program dla branży HoReCa zachęcający do podawania Lipton Ice Tea z posiłkiem w perfekcyjny sposób

Więcej

Nowoczesne hotele – nowoczesne wyposażenie.

M-S-M

Kilka słów:

W poprzednim artykule poruszony został temat materiałów wykorzystywanych do prac wykończeniowych w hotelach, czyli o nowoczesnych tapetach, wykładzinach oraz sufitach. Dzisiaj powiemy więcej o tym, co obecnie króluje w wyposażeniu pomieszczeń użytkowych oraz o ciekawym rozwiązaniu wykorzystywanym w gastronomiach hotelowych.

Nowoczesne hotele – nowoczesne wyposażenie.

Więcej

EuroGastro startuje w tym tygodniu

M-S-M

Kilka słów:

Już 26 marca rozpoczną się 18. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2014. Przez trzy dni 278 wystawców z 17 krajów przedstawi ofertę dla branży HoReCa. Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie gościć będzie również kulinarnych ekspertów, a specjaliści od marketingu podzielą się wiedzą w zakresie skutecznych działań, które warto wdrożyć w biznesie restauracyjnym.

EuroGastro startuje w tym tygodniu

Więcej

Wiedza ekspertów z SGGW dla branży HoReCa

M-S-M

Kilka słów:

Podczas 18. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2014 chętni mogą wziąć udział w nieodpłatnej branżowej konferencji pt. „Gastronomia – nowe trendy i koncepty”. Poprowadzą ją eksperci z Katedry Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Spotkanie odbędzie się pierwszego dnia targów, tj. 26 marca br., w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie.

Wiedza ekspertów z SGGW dla branży HoReCa

Więcej

Strona: 1 2 3 4

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.